Да те изпепелят с поглед

  • 25.01.14 02:23#1ДаниелаДаниелаНовакРегистрация: 25.01.14Град: -Отговори: 3Да те изпепелят с поглед Здравейте всички,нова съм в този форум. И искам да се допитам до вас за нещо, което най-вероятно и на вас ви се е случвало.

    Ствава въпрос за така наречения "злобен поглед". Сещате се, когато някой така упорито ви гледа, че ви става лошо(поне на мен). В почето случаи ми се вие свят, отпаднало ми е(попринцип съм с ниско кръвно, но така изведнъж...)Почва да ми е доспива, често се прозявам. Сякаш енергията ми и настроението ми биват засмукани от въпросния човек, дори и да не го познавам. Случвало ми се е в градския транспорт, в училище и на много други места. Опитвам се мислено да направя бариера, да не обръщам внимание. Получава се в повечето случаи, обаче само когато виждам въпросния човек. Когато не виждам кой е и не знам, че става, се случват гореспоменатите "симптоми". Запозната съм със силата на мисълта.
    Искам да попитам вие как се справяте с такива хора? Някаква идея как да стана по-силна? Или поне да не се влияя от това толкова много. Отворена съм за съвети, ако ви се е случвало и на вас, споделете.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.14 04:37#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Да те изпепелят с погледИмаш много развинтено въображение.Ако приемаш отсрещния с любов и не мислиш за изпепеляване, няма да го усещаш. ОтговорОтговор с цитат
  • 24.12.14 06:14#3iiiiiiНовакРегистрация: 24.12.14Град: -Отговори: 5от: Да те изпепелят с погледСетих се за енергийни вампири. Случвало ми се е това, което ти си описала, но никога не ми влияят за дълго. По принцип се абстрахирам, усмихвам се и започвам да им приповдигам настроението или ги гледам право в очите, става им неудобно и те започват да се чувстват така . Баба ми може да бае и ми обясни, че с прозявка поемаш от чуждата негативна енергия и или я отпускаш в пространството, или я поглъщаш- било въпрос на тренинг. Гледай да не се плашиш и да не им позволяваш да ти влияят толкова. Предполагам, че при теб е толкова силно, защото мисълта ти тече негативно към ситуацията. Ти казваш, че издигаш бариера мислено, но това е като да подхранваш силата на влиянието, защото се концентрираш върху него, за да го спреш, а това е кофти подход. Отпусни се, усмихни се, зареди се с положителна енергия и не го мисли толкова.

    П.С. Чувала ли си за окото на Назар? Едно синьо око, което се носи като талисман и е против уроки.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest