Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Духовете на Аби 2

Духовете на Аби 2

• 22.12.13 01:48#1vladivladiРегистрация: 15.12.13Град: СофияОтговори: 5Духовете на Аби 2На следващия ден Ерик отново ме заговори:
    -Здрасти!
    -Здравей, Ерик!-той отново говореше с мен? Тук нещо намирисва...-Как си?
    -Благодаря, добре! Ами ти?-той беше леко уплашен, нямаше как да него забележа.
    -Какво се е случило? Изглеждаш уплашен.-В момента се опитвах да разбера кое е толкова страшно, че да уплаши момче като Ерик.
    -Не му е сега времето да говорим... Той е тук.- Ерик хвана ръката ми и ме поведе в стаята по химия, която беше празна. Той погледна вратата и тя на мига се затръшна все едно нещо невидимо я бутна. Замръзнах на място! Ерик ли направи това?- Ще ти обясня всичко, но трябва да ме слушаш внимателно!
    -Пусни ме!-Бях толкова уплашена, че исках на мига да се махна, обаче той все едно проникваше в главата ми и не ми разрешаваше да помръдна. Той разбра че ме плаши до смърт и пусна ръката ми. Аз започнах да бягам към вратата, но нещо ми каза да спра. Обърнах се и се върнах при Ерик.- За какво искаше да говорим...-попитах го тихо, защото още бях прекалено уплашена да говоря високо.
    - Усещам...- Той спря за миг, погледна ме и продължи- Усещам, че не си като другите момичета... Ти си различна. Но не за това исках да говорим... Трябва да ти кажа нещо, и се боя че имам прекалено малко време да го направя. - Ерик рязко спря, а аз чух шум зад нас. Обърнах се рязко и видях как някакъв висок мъж целият в черно с бледа кожа, гледа към нас и със зла усмивка мърмореше нещо. Ерик ме дръпна настрани и пристъпи напред.
    -Какво правиш тук?-Ерик зае бойна позиция.
    -Господарят ме прати, той знае къде сте. Наблюдава ви.-Мъжът махна с ръка и Ерик изгуби съзнание.

Дано ви е харесала тази част
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.12.13 02:27#2KatrinKatrinРегистрация: 20.06.13Град: БургасОтговори: 1от: Духовете на Аби 2dobro e 4akam sledva6tata 4ast s netarpenie :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 24.12.13 11:58#3vladivladiРегистрация: 15.12.13Град: СофияОтговори: 5от: Духовете на Аби 2вече я написах радвам се, че ти харесва ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest