Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Духовете на Аби 1

Духовете на Аби 1

• 21.12.13 12:00#1vladivladiРегистрация: 15.12.13Град: СофияОтговори: 5Духовете на Аби 1Здравейте! Реших и аз да се пробвам с някоя история, надявам се да ви хареса!

Здравейте, аз съм Аби и досега бях най-обикновено 15 годишно момиче. Мислех си така, докато не срещнах Ерик. Той беше нов и разбира се предизвика интересът ми. Беше типичното лошо момче, по което всички момичета залитат и припадат. Аз обаче не показах кой знае какво към него, както направиха другите. Бях безразлична и на него явно му направи впечатление.
    Една вечер когато се прибирах от училище чух шум зад себе си. Не се обърнах, но забързах крачка. Шумът обаче стана по-силен и след малко някой извика името ми:
    -Аби!!!!
    Обърнах се рязко и видях Ерик.
    -Ерик? Какво има?-бях много изненадана, че той говори с мен, защото обикновено игнорираше повечето момичета.-Да не е нещо за домашните?
    -Не!-той си пое дъх и продължи.-Исках да ти кажа да не минаваш през гората известно време, опасно е.
    -Ъъъ...Добре, благодаря, че ме предупреди. До утре!-Да не би да има върколаци или зомбита? Той шегува ли се?
    -До утре, бъди внимателна!
    На следващия ден Ерик отново ме заговори:

Ако ви е интересно, утре ще кача другата част

ОтговорОтговор с цитат
  • 21.12.13 05:49#2Moon*_*Moon*_*Регистрация: 14.12.13Град: СофияОтговори: 3от: Духовете на Аби 1Много ми хареса, моля продължи я ОтговорОтговор с цитат
  • 22.12.13 01:26#3vladivladiРегистрация: 15.12.13Град: СофияОтговори: 5от: Духовете на Аби 1радвам се че ти харесва,пиша продължението и чака одобрение ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest