Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Обсебваща красота

Обсебваща красота

  • 04.12.13 06:42#1ScarletScarletНовакРегистрация: 29.06.13Град: -Отговори: 8Обсебваща красотаЛейла имаше дълбок поглед който говореше доста за миналото и, Кестенявата и коса се стелеше гордо по раменете и. Когато те погледнеше погледа и се забиваше право в лицето ти и ти ставаше замаян и неподготвен. Лейла беше типична красавица. Когато я видех мислех само за едно! Как можеше това 17 годишно момиче да омагьоса един среден на възраст мъж?

    Аз Дейвид Мъри работех като шеф на защитата. Беше октомври месец тъкмо приключвах връзката ми с една дама и помня че сигурно тази сутрин Ми е бил последния секс. Излязох за работа беше студено доста. Оставих парното да гори тя лежеше гола на масата, но аз исках нещо повече исках нещо друго нещо загадъчно и мистично. Тъкмо излязох през портата и видях че тя започна да се облича. Застанах за да видя как ще се облече. Дали ще бъде пак толкова красива. Тя излезе тялото и беше зашеметяващо, токчетата и бяха нежни и истънчени високи и необуздани като нея. Тя вървеше мокрите листа се лепеха под подметките и за миг ми се прииска и аз да бъда листо което не може да се отлепи от краката и. Тя тръгна в една посока аз в друга и стигнах до сфетофара видях едон момиче със красиви сини очи беше още малка нямаше сексапилното излъчване все още . Обърна се и ми се усмихна аз също. Пресякохме не обърнах внимание. Един ден излязох леко ядосан от работа и видях това момиче че е на моя колежка дете. Не бях сигурен поради обстоятелствата но така си помислих.

    Мисля че беше тъкмо за една Нова година тоест след 2 месеца излизам от кабинета си и гледам майката моята колежка с друго момиче, не беше същото от сфетофара но още по-красиво. Погледнах я тя също мен. Джуките и изглеждаха много подпухнали и апетитни но не те ме заслепиха черния и опушен поглед от които изпъкваха сините и очи. Косата и вдигната високо. Тя беше просто уникална. Лейла. Дълговреме я гледах обръщах се майка и съм сигурен че ме е видяла. Веднага ми мина през главата мисли от които не можех да спя. Палех цигара след цигара жал ми беше за нея исках да и помогна да се грижа за нея да я обгърна. Тя беше невероятна! тази вечер беше най-бурната в живота ми. Винаги когато минеше покрай мен я гледах тя също мен. Просто такива работи ми минаваха през главата че като я видех едва се здържах да не и се хвърля! За Нова година имахме нещо като къмпинг в Боровец ама не беше валяло много сняг и не беше така студено та се чудехме ква почивка ще изкараме. Имаше 2хижи. Даже мои колеги си взимаха децата дъщерите, синовете ите идваха с нас. Чудех се дали Лейла щеше да е там за да и направя всичките си помисли. Когато я видях сутринта не и обрънах внимание нарочно за да не се устети майка и! Леле какво ти се пише си мислех ама уви! Тръгнахме и стигнахме до хижите. Колегите ми се възмущаваха че езерото не беше замръзнало и не беше красива гледка така! Знаех си че трябваше да карам по леко с тези мои фантазий и неща но бях воден от инстинкта си не бях правил нищо от 2 месеца. Мъчех се нито можех да спя нито да сънувам. Пушех по 2 кутий нощем. Но аз си бях ПОДЛЕЦ и естествено че щях да и направя някой номер. Само си траех и нищо не говорех. За съжаление не бяхме в една и съща хижа първата беше малко по натаък в дъното. Бяхме пили и излязох с моите колеги 3ма мъже бяхме и да пушиме застанахме на моста а долу беше първата хижа. Една фигура отиде близо до езерото там имаше дърва не обърнахме внимание и изведнъж видях че това е Лейла. Събираше дървата. Очите ми веднага взеха позиция широко отворени за повече детайли! Представих си как ляга на бялите чаршафи и явно съм я урочасал и тя се подхлъзнаи падна в ледената вода. Веднага се втурнах като смелчага докъто изтичам целия този район сигурно са минали 5минути тя беше измръзнала втурнах се в ледените води. Какво стана попитах я аз тя не можеше да говори. От червеникаво розови устните и станаха сини. Сграбчих я помислите ми пак се задействаха и я целунах по устните. За мене този миг беше доста дълъг. Тя си отвори устата когато я целунах напъхах си езика вътре естествено но тя само ме гледаше. Изведнъж над нас имаше друг мост не знаех че има някой отгоре. Двете колежки от администрацията Какво правите ? Нищо отговорих аз тя е паднала във водата помислих си свършено е с мене. Извадих я от водата и другите колежки я поеха. Отидох си съкрушен. Явно не смееше да каже на майка си. Мислите продължиха да бъдат същите но по истинали!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest