Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Аз и най-добрата ми приятелка се оженихме

Аз и най-добрата ми приятелка се оженихме

• 27.09.13 03:01#1MariaMariaНовакРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 4Аз и най-добрата ми приятелка се оженихмеЗдравейте!Снощи сънувах странен сън и бих искала да знам какво означава.
    Сънувах,че аз и най-добрата ми приятелка сме се омъжвали в един и същи ден,тя за гаджето си ,а аз за момчето с което съм в момента.При мен обаче случаят е по сложен,защото ние се виждаме тайно с това момче и никой не знае че имаме връзка.И сънувам че сме се женели,и съм си мислела че сега като сме вече женени ще можем свободно да се виждаме,без да се крием,той да идва у нас и аз у тях без това да бъде грешно.Но самата сватба беше гадна,е ми харесваше,защото не беше това което исках да бъде,беше някаква мизерна и гадна,бях и уплашена от това че сме се оженили,въпреки че го си го искам него.Някак всичко беше странно,и бившият ми също беше там,а с него не сме в добри отношения и имаме проблеми защото не иска да ме остави намира..
    Това е което помня от съня,ще съм ви благодарна ако ми кажете какво може да означава.Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest