- 29.08.13 12:12#1Кървавият купон 1 частВеднъж кагато вървях към училищеси мислех дали ако направя купон нашите ще ми позволят.Веднъж ми казаха че ако реша да направя купон няма да има проблем и сега като сестра ми ще спи у една нейна приятелка, баща ми и майка ми са на свадба брат ми е при баба Таня и сестрите ми Надя и Луиза не са тук реших, че тази вечер е идеална, но ми трябваше тема с която да оправдая купона.Както си се чудех изведнъж зад мен се чу вик.
-Ей Алекс здравей!
Извърнах поглед и видях нещо което ме накара да скоча от радост.Това беше Дидо.Много се зарадвах, защото след като най добрият ми приятел Петьо се премести в друго училище само той, Теди, Стани и двамата Мартиновци ми баха останали.Цецо и Митко също но с тях не бяхме кой знае колко добри приятели(съжалавам много дълбоко влязох в личния си живот). Щеше да е хубаво да ходя заедно с някой до училище, но как стана това с Дидо живеехме на различни места и никога не се засичахме.
-Дидо защо си тук?
-Не си ли чул преместихме се в Люлин9 - каза Дидо.
-Я намерих си повод за купон! - казах аз.
-Добре ще дойда. - каза Дидо.
Реших да звънна на Теди.
-Ало Теди Дидо се премести при нас правя купон.
-Ще дойда можели да доведа гаджето си? -попита Теди.
-Гадже! - искрещахме с Дидо в един глас беше дотса учудващо.
ОтговорОтговор с цитат - 30.08.13 05:41#2от: Кървавият купон 1 частЗасега ми харесва,но прави частите по-дълги...ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.13 03:55#3от: Кървавият купон 1 частна мен не.пишете нещо за любовтаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest