Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Бягство от някого/нещо

Бягство от някого/нещо

  • 29.06.13 04:46#1Dimitar VoykovDimitar VoykovНовакРегистрация: 29.06.13Град: ИсперихОтговори: 1Бягство от някого/нещоЗдравейте,
    снощи сънувах много странен сън. Значи сънувах че бягам от някакъв непознат мъж.Докато ме преследваше си тананикаше някаква странна мелодия.

    Аз влязох в една бяла кола,заключих вратите за да не може да влезе и след това потеглих с колата.По пътя обаче зрението ми беше влошено и не виждах къде карам.

    След това нищо не помня.Какво мислите ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.07.13 10:52#2МарджМарджНовакРегистрация: 27.06.13Град: БургасОтговори: 13от: Бягство от някого/нещоАко ви се присъни непознат мъж очаквайте промени, които ще настъпят по-бързо отколкото предполагате.

    Непознат мъж в съня ви е предупреждение, че трябва да сте много внимателни в плановете си и да не сключвате сделки с хора, които не познавате, защото има голяма вероятност да ви измамят.Бялото символизира доброта, чистота, ново начало. Да сънуваш бяла кола е добър знак.

    Бялата кола насън показва, че дейностите, с които сте се захванали в момента се развиват в добра посока. Очакват ви бърз успех.

    Ако катастрофирате с бяла кола това значи, че може и да имате временни спънки, но в крайна сметка всичко ще се нареди.

    Когато бялата кола от съня ви е стара, това е знак, че скрити врагове ще завидят на успеха ви и ще се опитат да ви попречат.Чуеш ли в съня си мелодия, която те дразни, фалшива или силна, значи ще имаш проблемно общуване с някой. Чуеш ли в съня си мелодия, значи ще установиш интересна връзка, ще се запознаеш с някого. Сънуваш ли тиха, хармонична или приятна мелодия, предстои ти да намериш съмишленик или да се влюбиш.Сънуваш ли, че зрението ти е влошено или липсва, ще пропуснеш добри възможности заради липса на информация.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.07.13 08:58#3Dimitar VoykovDimitar VoykovНовакРегистрация: 29.06.13Град: ИсперихОтговори: 1от: Бягство от някого/нещоБлагодаря ти за информацията и отделеното време. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest