Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Историята ми за полтъргайс

Историята ми за полтъргайс

  • 11.06.13 02:42#1seviseviНовакРегистрация: 11.06.13Град: БезденОтговори: -Историята ми за полтъргайс моята приятелка надя ми разказа за една история на полтъргаст която се е случило в нейния блок на 8 мия етаж един от апартаментите,демек един ден майката и 5 месецния и син останали сами у тях,иии майката сложила,детето си да спи загасила лампите и отисшла да си испие виното........после се е чул някакъф звук от дедската на бебето отишла ии видяла че прозореца е отворен и лампата светната......а бебето отзавито,завило е бебето си загасила лампата затворила пердето и отишла отатак.....като отишла видяла виното и обърнатооо аа виното в нея станало желе,а после пак отишла при бебето си и лампата била отворена после загаснала пак се отворила пак загаснала и Т.Н ааа като е отишла до леглото на бебето видяла че бебето спи с отворени очи...тя гледала бебето известно време а после бебето е казало,ЩЕ ТЕ ОБИЯ и на следваштия ден са намерили съпругат и бебето мъртви с отворени очи и мъжът държал една белешка в ръката си,ВИДЯЛА ЛИ КАКВО СТАНА ЗАРАДИ ТЕБЕ,ОТ НЕИЗВЕСТЕН........а белешката била оцапана с кръв.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.06.13 11:09#2super_girlsuper_girlНовакРегистрация: 13.10.12Град: -Отговори: 17от: Историята ми за полтъргайс Първо: пише се полтъргайст /с Т/
    Второ: 100% съм сигурна че това не е полтъргайст, а демон. Той обсебва хората и както си писал/а че детето е спало с отворени очи, очевидно е било обсебено.
    друго нямам какво да казвам, но /ако историята е истинска/ кажи на приятелката си да се измести час по-скоро от апартамента!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.06.13 05:01#3ПоляПоляНовакРегистрация: 27.06.11Град: -Отговори: 20от: Историята ми за полтъргайс Това е демон! Кажи й да се махне от там!!! ОтговорОтговор с цитат
  • 14.06.13 12:03#4IvetooIvetooНовакРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 23от: Историята ми за полтъргайс Как може да се вържете, историята е 100% измислена. Отделно авторката, която едва ли е повече от 13 г, да се научи да пише грамотно. Пише се убивам, а не обивам и т.н.
    Вярвам в свръхестественото, но определено не и на тая тъпа детска история
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.06.13 06:23#5николетаниколетаНовакРегистрация: Град: -Отговори: 2от: Историята ми за полтъргайс ivetoo90 :Как може да се вържете, историята е 100% измислена. Отделно авторката, която едва ли е повече от 13 г, да се научи да пише грамотно. Пише се убивам, а не обивам и т.н.
    Вярвам в свръхестественото, но определено не и на тая тъпа детска история
    Напълно съгласна!Ква е тая простотия,от никъде н е се връзва1 ps: :n:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.06.13 11:39#6danaila12danaila12НовакРегистрация: 26.06.13Град: РазградОтговори: 5от: Историята ми за полтъргайс това ухилено човече накрая на историята е много иронично.. колкото и да вярвам в паранормалното и свръхестетсвеното никой не може да ме накара да повярвам на тази история...нали... хубаво беше започнала... цъкната лампа,отворен прозорец,загасена лампа разлято вино... ама накрая това с говорещото бебе и убийствата с отворените очи.. не се вързват някак си .... гледай като си измисляш истории поне да са свързани...и последователни.а пък знае ли човек след като с ирония гледаш на тези неща..може някоя вечер на теб да ти се затвори или отвори вратата,да ти се цъкне лампата и да угасне сама,да ти се отвори прозореца да ти се разлее виното.. с тези неща шега не бива моето момиче  :evil: :evil: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest