- 08.05.13 01:46#1Сватба с бившияЗдравейте! Тази нощ сънувах много странен сън. Бях с бившия и настоящия си приятел в една класна стая. Бившият ми (с който бяхме заедно повече от 5 години) беше седнал на бюрото на учителката и разказваше как съм му писала, че му липсвам и пр. След това говореше някакви други неща за връзката ни. Накрая завърши с думите: "Когато не се бориш за нещо, го губиш!" Най-странното е, че се оженихме в тази класна стая. Без рокля и костюм, а с дрехите с които сме облечени. Аз бях с черна рокля над коляното и бяла риза. Докато всички пляскаха, няколко пъти погледнах настоящия си приятел. Беше застанал в единия ъгъл на стаята и пляскаше, а очите му бяха насълзени. Моите-също. (Искам да допълня, че с него сме от 8 месеца заедно. Преди това и 2-мата имахме дълги връзки. Не отричам, че още мисля за бившия си приятел) Какво означава този сън?ОтговорОтговор с цитат
- 23.05.13 12:03#2от: Сватба с бившияСпоред мен все още имаш чувства към предишния си приятел, имала си сериозни намерения към него, той обаче явно таи някаква неприязън към теб. Черното и бялото в облеклото ти, според мен е олицетворение на надеждата и желанието, от една страна, и страха и болката от вече приключилите взаимотношения, от друга. Новият ти приятел може би усеща или ти си мислиш, че той усеща, че ти страдаш и за това има сълзи в очите му. А това, че действието се развива в стая в училище го свързвам, че в момента ти се намираш в период в който научаваш дори и неприятни неща от живота, стрес, изпит/изпитание, а може да се тълкува и положително - готовност да се научиш, подготовка за реалния живот.
Успех!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest