Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Малко неприятен сън

Малко неприятен сън

• 08.12.12 02:29#1MariaMariaРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 4Малко неприятен сън i Преди седмица се запознах с едно момче.В началото малко ме дразнеше,понеже имаме сходни характери и никой от двамата не отстъпва.После се срещнахме един пат на общо събиране и той се държа доста добре и ме впечатли по някакъв начин и видях че може да бъде и по добър.И от тогава си пишем,той ми звъни по някога и приятелките ми постоянно ми казват,абее той щом те търси значи има нещо към тебе.Аз обаче сам много съмнителна и не вярвам.И снощи го сънувах.Не помня много много от съня,но си спомням някои неща.Бях с приятелки в някакво кафе и той дойде,и аз такава съм го погледнала и нещо съм го поздравила,обаче той ме отрязал по някакъв начин и на мен ми станало много тъпо от това нещо.После изведнъж сме някъде другаде и той пак не ме отразява,прави се на луд и не ми обръща внимание,и ми казва по някакъв начин че не се интересува от мен и че между нас няма да има нищо,че за него съм била просто занимавка,нищо сериозно и аз много се разстроих от това нещо,почувствах се като използвана и глупава.

Това е което помня от съня,ще съм ви много благодарна ако ми дадете отговор!Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.12.12 04:06#2monimoniРегистрация: 11.12.12Град: МонтанаОтговори: 5от: Малко неприятен сънtozi san e ot mngo misli za nego i as sa imala mnogo podobni sani6ta a kogato go sanuvam vinagi ima napredak mejdu nas

ОтговорОтговор с цитат
  • 14.12.12 10:59#3MariaMariaРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 4от: Малко неприятен сънBlagodarq za otgovora ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest