- 25.10.12 08:50#1Учени говорят за извънземниСъвсем скоро жителите на Земята ще осъществят контакт със същества от други планети, твърдят учени.
Мнението бе изказано на международната среща Euroscience Open Forum в Дъблин. "Готови ли сме за тази среща?", попита обаче британският астрофизик Джозелин Бел Бернел. По думите му реакцията ни може да е толкова крайна, че да ги изпратим в зоологическата градина. "За срещата трябва да се готвят правителствата на всички държави по света, а не само холивудските режисьори. Живот може да се открие на каменна планета с атмосфера, в която има озон и въглероден диоксид", заяви Бернел.
Британският физик Стивън Хокинг твърди, че населението на Земята трябва да се страхува от срещата си с извънземни цивилизации. Според него, животът съществува в абсолютно всички части на Вселената - не само на планетите, но и на звездите и в междупланетното пространство. „Вселената има 100 милиарда галактики, като всяка от тях се състои от стотици милиони звезди. Не може да бъде, в това огромно пространство, само на Земята да съществува живот" отбелязва Хокинг, цитиран от Аргументи и факти. При това въпросът преди всичко е как изглеждат представителите на извънземните цивилизации. Те могат да приличат на микроби и прости организми, тъй като именно те са доминирали на Земята в голяма част от нейната история. Но някои същества могат да се окажат разумни и могат да причинят вреда на земното население. Именно заради това трябва да се избягват контактите с „непознатите", смята ученият.ОтговорОтговор с цитат - 26.10.12 02:58#2от: Учени говорят за извънземнис риск да не се хареса мнението ми ще кажа че винаги съм вярвала че извънземните са създали човешкия род.това че произхождаме от маймуните е чиста лъжа.никога не съм го вярвала.кажете какво мислите и вие по въпроса.ОтговорОтговор с цитат
- 26.10.12 09:21#3от: Учени говорят за извънземниСъгласна съм с мнението на cveteto70
Версияте е че когато преди много много време в рая на извънземните който е бил на земята е настапил бунт как може един да работи на полето а другият в къщи нали всички били равни и тогава бунта доста взел да набъбва. Събрали се старейшините и решили да направят нова нация която да е доста по ниска от тяхната а те били три метра високи и като са по ниски ще се различават коренно от тях и тази нова нация наррекли хора сапиес като те били създадени за да обгърнат работническата класа без да имат претенции за нищо. Но ето че се случило нещо което извънземните не успели дапредвидят и не успяват да се зъдаржат на земята а новата нация която била създадена да устоява на всякакви условия е успяла да издържи и да се възпроизведе наново. Такава е легендата за хората сапиес колко е вярно вие кажете.
Но аз подкрепям мнението на ЦвететоОтговорОтговор с цитат - 28.10.12 12:52#4от: Учени говорят за извънземниблагодаря за което.говори се че богинята бастет е създала човешкия свят.това са само догадки но аз съм склонна да мисля че е така.много неща ще се разберат когато му дойде времето.това е казала баба ванга.а досега няма нещо което е сгрешила.ОтговорОтговор с цитат
- 31.10.12 02:33#5от: Учени говорят за извънземниДори и Бог да е създал Земята пак идва въпроса той откъде е дошъл.И преди него и преди и така става безкрайно нали? Извънземни има ама аз за пръв път чувам историята че те са създали хомо сапиенс :x: ОтговорОтговор с цитат
- 29.11.12 01:22#6от: Учени говорят за извънземниОхх, абсолютно съм сигурен, че не сме сами в тази огромна вселена. Абсолютно нелогично е баш ние да сме "единствените".
Няма начин, просто няма....ОтговорОтговор с цитат - 30.11.12 07:53#7от: Учени говорят за извънземниСъгласна съм с Астро просто не сме готови още за срещи с друг разум ОтговорОтговор с цитат
- 02.12.12 10:39#8от: Учени говорят за извънземнибакопако започни повече да четеш и да гледаш научно популярни филми и ще разбереш истината.за съжаление човечеството се оказа много неуспешен експеримент.добре ще е земята да почне да се изчиства от този товар.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest