Sanovnik.bg»Форум»Легенди, Митове и Предания»Подаръци според зодията

Подаръци според зодията

  • 13.12.10 11:19#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Подаръци според зодиятаКакво обичат да получават, като подаръци, различните зодиакални знаци? С какво да зарадвате близките си, ако се чудите още, прочете тази статия и не се чудете повече.

    Овен-обича скъпите, стойностни подаръци. Няма да оцени символиката, както и да се зарадва на саксия с цвете, или вратовръзка. Ако не можете да си позволите скъп подарък, заложете на хубав парфюм или класически одеколон. Овенът обича да получава и да подарява подаръци. Той е знака държащ най много, на поздравите, жестовете и вниманието. Честолюбив и горд,той не би ви простил, ако забравите, да го уважите в Коледната нощ с подарък.

    Телец - практичен и търпелив знак, който бързо губи интерес. Той няма чувсво за хумор, не експериментирайте с подаръци от секс шопа или куку магазина,само ще го раздразните. А, всички знаем, какво става, когато бикът е разярен. Не обича експериментите, но е непрентенциозен, затова практичният подарък поднесен с усмивка, ще го разнежи.

    Близнаци - блестящи, изискани и изтънчени представителите на този знак,обичат красивите подаръци. Пестеливи,не обичащи прахосването на пари, те ще се зарадват искрено на стойностна енциклопедия или красива картина.

    Рак - открити и честни, те с радост, ще ви кажат, какво искат за подарък. Просто ги попитайте, за какво си мечтаят, и изпълнете желанията им спрямо възможностите си. Рака не държи много на тези неща, затова дори и да му дадете банкнота в плик, няма да се разсърди.

    Лъв - разточителни, витални и обаятелни личности. Стремят се към прожекторите и вниманието непрекъснато. Обичат лукса и удобството и знаят тяхната цена. Ще зарадавате лъва със скъп телефон, компютър или още по-добре кола. Ако не ви е по силите, спрете се на бижу за жените и скъпи пури за мъжете.

    Дева - капризни и взискателни, те не биха оценили всеки подарък. Трудно можете да им угодите, затова трябва добре да ги познавате ,за да нацелите вкуса им. Държащи изключително на външният си вид, те обичат да бъдат глезени с масажи, СПА-процедури, козметични интервенции.З арадвайте ги със класна козметика или с час при най-посещаваният козметик в града.

    Везни - вечни авантюристи и новатори. Те лесно могат да бъдат впечатлени, ще се зарадват дори на приготвена торта от вас или стилно бельо. Обичащи предизвикателствата, вечно търсещи и неуморими в стремежа си да се себедоказват. Обичат повече да подаряват, отколкото да получават подаръци. Прекрасна зодия, нали?

    Скорпион - сложни, прикрити и трудно разгадаеми личности. Не е лесно да се подбере подарък, който да не метнат на другия ден в шкафа с досада. Не обичат да подаряват, сигурно затова и нямат големи очаквания, когато настъпи коледното време. Въпреки това, поднесете им нещо от сърце и се надявайте да сте налучкали вкуса им.

    Стрелец - силна, амбициозна зодия. Не признава спънки и проблеми, води се напред единствено от стремежа си да побеждава. Оценете таланта му на победител, и му подарете нещо,което символизира успеха.

    Козирог-спокойна, земна и уравновесена зодия. Сама си прави най-хубавите подаръци, затова предпочита парите в брой. Няма да признае, но изключително много държи на жестовете и вниманието около празниците. Ако го пренебрегнете, този знак ще запомни и ще ви го напомни при първия възможен случай.

    Водолей-романтични, неподкупни със свой поглед и разбиране за живота. Биха харесали нещо, което другите не биха погледнали втори път. Не са подвласни на парите, знаят, че има и други важни неща в живота.Л юбезни и добронамерени те ще ви благодарят, за всеки подарък и няма да ви дадат повод да си мислите, че сте сбъркали с избора си.

    Риби-интуитивни, тревожни и разкъсвани от противоречия хора. Обидчиви и лесно раними, бъдете внимателни с тяхната нежна природа. Силно вярващи и ценящи истинските приятелства, те ще се зарадват на излет сред природата. Ще ги накара да се усмихнат и красиво цвете в саксия. Само не очаквайте да ви благодарят, няма да го направят.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.05.12 01:48#2kameliakameliaНовакРегистрация: 14.04.12Град: ХасковоОтговори: 25от: Подаръци според зодиятааз не вявам в зодиите защо то те не познават това са измишлйотини за мен поне нищо от това което пишат не е вярно ако налучкат нещо и това е ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.12 10:31#3magimagiНовакРегистрация: 04.10.12Град: -Отговори: 6от: Подаръци според зодиятаМного хубава тема ,браво !!! Поне за мойта зодия е вярно за другите незнам ,но лично на мен много ми хареса темата ! ОтговорОтговор с цитат
  • 05.11.13 11:48#4МаркизатаМаркизатаНовакРегистрация: 08.05.13Град: СофияОтговори: 43от: Подаръци според зодиятаВодолей-романтични, неподкупни със свой поглед и разбиране за живота. Биха харесали нещо, което другите не биха погледнали втори път. Не са подвласни на парите, знаят, че има и други важни неща в живота.Л юбезни и добронамерени те ще ви благодарят, за всеки подарък и няма да ви дадат повод да си мислите, че сте сбъркали с избора си.

    да си призная мааалко съм си алчна :д доста хубава тема
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest