Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Пророчески сънища и още нещо?

Пророчески сънища и още нещо?

  • 13.08.12 06:54#1VeselinVeselinНовакРегистрация: 13.08.12Град: СофияОтговори: 1Пророчески сънища и още нещо?Така, като за начало не вярвам в духове, в господ и тнт, но започват да ми се случват странни работи.
    Сънувах една вечер как баба ми идва от другата стая към мен, а аз седях на земята. По едно време зад нея се появи жена облечена в бяло с дълга черна коса и неясно лице, но ме побиха тръпки в съня. Баба ми тръгна да пада и се събудих. На другия ден баба ми падна и сега едва ходи.

    Седмица по-късно сънувах как с един съученик бяхме на моето село пред къщата и видяхме майка ми. Тя взе едно стъкло, а тази същата жена облечена в бяло се показа зад нея. Тогава майка ми започна да си реже крака до кокал със стъклото!
    На другия ден едно огледало падна до крака й и я поряза много лошо!
    Сънувах една много стара сграда и след около година видях сградата на живо и си спомних че съм я виждал някъде.
    Вчера за пръв път през живота си спах на светната лампа, защото до монитора на компютъра преди имах аквариум и имах навика да гледам в отражението му към вратата да виждам кой влиза, но сега го няма и когато се обърна имам чувството че има нещо пред стената, което ме наблюдава и ме побиват тръпки. Имам куче от скоро, което лесно свикна с нас. Един ден драскаше по вратата и го пуснах вътре а то започна да гледа стената и като чели ръмжеше и после започна пак да драска по вратата, но за да излезе! Помощ!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.08.12 12:26#2AnetaAnetaНовакРегистрация: 15.08.12Град: -Отговори: 2от: Пророчески сънища и още нещо?Знаеш ли какво май проракуваш със сънищата си.Роне аз така мисля.И тази жена може би тя носи лошите неща.Помисли малко.И твоето куче найстина интересна история човече.Замисли се по този въпрос и бъди готов за лошите неща и за хубавите. :blush: ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.12 03:22#3ChaosChaosНовакРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Пророчески сънища и още нещо?Звучи интересно наистина! Но не мисля,че жената в бяло ти носи лошите неща,тя просто те предупреждава. Защото по начало белия цвят се свързва с доброто и чистотата и ангелите,за да ти се явява така значи не иска да ти стори зло,а просто да ти каже какво ще се случи,за да може да го предотвратиш!Замисли се(или попитай) имаш ли някоя близка/роднина, която е починала и приживе е изглеждала така или е харесвала белия цвят.Казвам го, защото обикновенно починалите ни близки,които са ни обичали много после се стремят да ни пазят и закрилят както могат и явно по-лесно е да стигне до теб чрез сънищата ти. Ако пък се окаже,че не е това може тази жена да ти е просто като вид ментор или ангел-пазител.Не се плаши от това в никакъв случей! Просто предупреди хората,които сънуваш да се пазят от даденото нещо,което си видял. Защото явно това са пророчески сънища и може би жената иска да предупреждаваш хората,за да могат евентуално да избегнат лошите случки. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest