Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън, който се збъдна на 100 процента

Сън, който се збъдна на 100 процента

  • 02.12.11 08:57#1николинканиколинкаНовакРегистрация: 26.10.11Град: -Отговори: 8Сън, който се збъдна на 100 процентаБеше 1978 година, имах приятел музикант, който замина на работа с оркестъра за Германия,а з му обещах, че ще му пиша писма всеки ден. Речено-сторено.

    Сънувах сън и му го описах с наи-големи подробности: сънувам, че тръгвам за Германия със самолет, но не съм му се обадила кога ще пристигна.

    Пристигам на летището и никой не ме чака, а аз не говоря немски език, какво да правя? В съня си отивам да търся български представител на летището и той търси къде са този оркестър, намира ги и му съобщава, че съм на летището, да дойде да ме вземе. След дълго чакане, най-после идва но почва да ми се кара защо не съм го уведомила кога ще пристига. А след няколко дена научавам, че си има приятелка в Германия, настана лют скандал аз се разсърдих и с първия самолет се върнах в България. А какво стана в действителност?

    Почти без разлика, само, че тъй като помнех много добре съня си помолих, настоявах майка ми да се обадя по телефона, но тя ме увери, че му е изпратила писмо и, че се е обадила тя по телефона, така, че заминах.

    Ами както го сънувах така и стана.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest