Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Раздвоена с двете ми приятелки

Раздвоена с двете ми приятелки

  • 01.12.11 09:54#1NikolNikolНовакРегистрация: 01.12.11Град: СамоковОтговори: -Раздвоена с двете ми приятелкиОт миналата година имам две приятелки,но всяка от тях ми се сърди когато съм с друга например:

    Ако едната е скарана с другата започват да ме питат коя ми е по-добра приятелка а аз им казвам и двете сте ми еднакво добри приятелки.Едната винаги казва -Ми добре седни с другата.

    Оттам другата:-ми защо да седи с мен нека седи с теб.
    И какво най-накрая аз излизам виновна.

    МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!!!:yawn:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.12.11 09:13#2ValeriqValeriqНовакРегистрация: 08.12.11Град: -Отговори: 1от: Раздвоена с двете ми приятелкиАми остави ги и двете ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.12 11:25#3vikitovikitoНовакРегистрация: 03.10.11Град: БогдановоОтговори: 4от: Раздвоена с двете ми приятелки ostavigi nameri si drugi priqteli.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.07.12 11:31#4ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Раздвоена с двете ми приятелкиИ аз мисля, че истинските приятели не поставят приятелството си под въпрос.. Не намеквам, че те не са ти истински приятелки, но.. помисли защо го правят това.. Поговори със всяка от тях и ги попитай защо постоянно се заяждат.. Кажи им, че не ти е приятно, когато те карат да избираш.. Бъди по-крайна.. Кажи им, че им даваш втори шанс, но ако продължават да се карат коя ти е по-добра приятелка (все едно си някакъв предмет), кажи им, че ще оставиш и двете.. Колкото и да е трудно, ако наистина те ценят, ще се поправят.. И ето, отново твоя част - опитай се да ги сприятелиш повече.. Така ще сте си трите.. И ако се сърдят, защото не си седнала с тях в училище, значии.. въобще не са ти истински приятелки... А може би ги е страх да не те загубят, ако ти хареса да си повече с другата.. Не знам.. Не се страхувай да опиташ да си по-крайна.. Вярвай ми, ще проработи.. А ако си тръгнат след това, значи ще разбереш, че те просто са искали а седят с теб и нищо повече (т.е. само за да не са сами).. Ако наистина те мислят за приятелка, те ще намерят начин да се поправят.. (това не значи постоянно да се възползваш от състоянието, в което си, де.. )..

    Надявам се да съм ти помогнала поне малко..!! Успех..!! :wink: :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest