Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»В контакт с извънземни

В контакт с извънземни

• 01.12.11 10:21#1elieliРегистрация: 23.11.11Град: -Отговори: -В контакт с извънземниЗдравейте отново! Както вече разбрахте от другата ми история някои ме мислеха за луда, защото пия кръвта си..Няма значение

Когато заспивам, сякаш отивам в друго измерение. Там аз всяка вечер се срещам с някакви същества,които ми говорят за България.

Те ми казват, че България е много хубава и красива държава, както и целия свят, но с тези технологии го развалихме. Също така ми казаха, че някъде под земите на град Самоков, където живея аз има скрито съкровище. Това съкровище е тяхно. Не някъде по земите на Самоков а някъде под Марковата трапеза..казаха ми, че трябва да се направят копки там където са ми казали..незнам какво става с мен-първо си пия кръвта, са сега получавам съобщения от извънземни

НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ХОРА,ПОМОГНЕТЕ МИ!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.12.11 12:31#2мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: В контакт с извънземниМММММ Интересно
    но се питам защо след като са ти казали че е тяхно това съкровище просто не си го вземат ми ще трябва да се копае питай тогава какъв е проблема или ти не си описала подробно за какво става въпрос.
    Меги
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.12.11 05:39#3николинканиколинкаРегистрация: 26.10.11Град: -Отговори: 8от: В контакт с извънземниЗдравей,според моите скромни познания в психологията,бих те посъветвала да се поразровиш в твоята памет и да потърсиш дълбоко в твоите спомени нещо, което си загърбила отдавна.Може би някакъв съвет,някакъв билет от латарията или от тотото,който си загубила или не помниш къде е.Това съкровище е вътре в теб.Но не търси материално съкровище,допускам,че е твоята съвест и душевно богатство.Даже ако не си в цъвтящо финансово състояние,отдели нещо твое лично което ти е харесвало много и с чиста съвест и добро желание иди и го подари лично на някой крайно нуждаещ се,на някой на който ще бъде от полза.Това е съкровище което не е "твое"защото си го забравила вече,но за някой друг ще има стойноста на истинско СЪКРОВИЩЕ!Поздрав!ОтговорОтговор с цитат
  • 03.12.11 10:34#4ИванИванРегистрация: Град: -Отговори: 5от: В контакт с извънземниМай ти харесва да привличаш вниманието към себе си по един нетрадиционен начин? Има племена които пият човешка кръв , но само с цел, или да се издигнат духовно над своите пленници или да осъществят контакт с духовете на своите предци. Явно успяват, но не се свързват с извънземните както мислиш , че ти правиш. Това са гласове на твои предци свързани с окултистки наклонности. Може да си била канибал от някое изчезнало вече племе в предишния си живот?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest