Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»В Китай откриха змия с крак

В Китай откриха змия с крак

  • 20.11.11 08:57#1Светозар Г.Светозар Г.НовакРегистрация: 14.09.11Град: -Отговори: -В Китай откриха змия с кракДийн Куингхиу на 66 години, казва, че открива влечугото да се катери по стената на спалнята й посред нощ.

    „Събудих се и чух странно дращене по стената. Светнах лампата о видях това чудовище да се катери по стената използвайки ноктите си.” обяснява тя.

    Тя била толкова изплашена, че грабнала една обувка и удряла змията до смърт, след което я сложила в бутилка. Змията с дължина 40 см и дебелина, колкото кутре, в момента се изследва. Експертът по влечуги Лонг Шуай казва:”Това е наистина шокираща гледка и ние няма как да знаем причината за подобна аномалия преди да изследваме щателно животното”.

    По-често срещаното мутация сред змиите е появата на втора глава, която се появява о причина подобна на появата на сиамски близнаци при хората. Такива животни обикновено са хващани и изследвани, но нямат много голям шанс за оцеляване в естествена среда, особено когато двете глави се нападат една друга.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest