- 11.10.11 04:45#1 Запитване за магия или урокиЗдравейте,
Намерих под възглавницата си, втъкнати под чаршафа, няколко изгорени кибритени клечки, увити в два пласта хартия лист от бележник. Хартията около клечките беше мокра, приличаше на слюнка.
Половинката ми ги е сложила там, въпросът ми това магия ли е, уроки ли е, какво е?
Много ме притеснява, да не ми крият някое лошо заклинание.
Благодаря предварително.ОтговорОтговор с цитат - 12.10.11 03:42#2от: Запитване за магия или урокиПитай нея, тя би трябвало да знае какви ги е свършила.ОтговорОтговор с цитат
- 13.10.11 09:39#3от: Запитване за магия или урокиОтрича.ОтговорОтговор с цитат
- 13.10.11 06:25#4от: Запитване за магия или урокиНе знам какво да ти кажа, аз по принцип съм против врачки и други истории, и за това ти препоръчвам да напръскаш със светена вода, да отидеш в църква да ти четат Киприянова молитва и дай Боже да няма последствия! И дано не си го пипал.ОтговорОтговор с цитат
- 21.10.11 11:17#5от: Запитване за магия или урокиНе прилича на магия, но може би се е опитала сама да ти направи магия.
Изгорените клечки ги ползват за болест или смърт, но по някога за раздяла.
Ако не върви между вас - замисли се.
Сами ли живеете - може някой да е натопил приятелката ти, за да си помислиш, че е виновна тя.
Отиди на църква, запали си свещичка на светец пазещ от болести.
Трябва да се знае, че не трябва да отваряш магията, защото, ако е такова - не се разваля или става по - трудно.
Аз мисля, че не е сполучила, защото е аматьорка - гледала е някои неща и си е въобразила, че може да ги направи.
За сега не се плаши.ОтговорОтговор с цитат - 23.10.11 02:12#6от: Запитване за магия или урокиТова е магия, магиите представляват нещо такова. Може да е за любов, може да е за всичко, но ако искаш да си малко по - сигурен отиди при наистина опитна врачка и се консултирай с нея. Като за начало не и показвай магията, кажи само, че си намерил. Ако ти каже, че може да ти помогне, но срещу значителна сума пари, не се връзвай. Ако не усещаш промяна в отношенията, здравето си и така нататък, значи няма за какво да се притесняваш. Изгори го далеч от вас. Повечето магии така се махат, когато се махне и предмета пречиняващ ги. А за по - сигурно след това със светена вода, тамян както решиш, си пречести енергията в къщата. Дано помогне. ОтговорОтговор с цитат
- 12.11.11 08:04#7от: Запитване за магия или урокиДа, така е, но по - страшното е, че си го пипал. Такива неща не се пипат, а директно с лопата и се заравят в пръст или се хвърля на кръстопът. В случая си вземи чисто ново спално бельо вкл. спален юрган, чаршафи, възглавница, матрак или ако нямаш възможност,
вземи две глави лук, стар, разрежи ги на две половинки, направи на всяка половинка разрези девет пъти и ги сложи под спалнята на четирите ъгли, по половинка на всеки ъгъл. Да стоят девет дена, после отиваш и купуваш от левчето лопатка и метличка, те са евтини и едно ново найлонче или нова торбичка. На деветият ден, в девет часа го постави лука в лопатката и в найлончето, хлърли го в течаща вода в река, като предварително купиш нещо за чейз на реката, кърпа или каквото там ти хване окото. Когато хвърляш лука в реката, после взимаш подаръка за реката, който си купил и казваш: рекичке, ето ти дар от мен и името си, дари се с неизчерпаема чистота. Повтаряш три пъти и всичко ще се оправи, но трябва да имаш вяра, че ще се оправи. Успех. Меги.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest