- 22.09.11 08:56#1Екзорсизъм на братовчетка миСънувах че правя екзорсизъм на братовчетка ми... Как да го тълкувам, сънувах го между 21.09.2011 - 22.09.2011 :cry: ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.11 06:34#2от: Екзорсизъм на братовчетка миСънувах, че през климатика на колата излиза дух, обръщам се - дух на момиченце. Казвам на приятелката ми да не се плаши, но отзад има дух на момиченце. Но скоро духът напада приятелката ми. Аз опитвам да успокоя духа, но той ме ухапва по ръката до кръв и почва да я ближе доволно. Аз питам: ти да не си вампир и духа потъвърждава и разтваря уста да ме нападне, а аз почвам да се моля. И го хващам за устата и скоро го разчеквам през устата. После му режа главата и посипвам със сол да не се съедини с тялото и пак да стане вампир.
Какво значи ?ОтговорОтговор с цитат - 21.10.11 11:39#3от: Екзорсизъм на братовчетка миКръвта е знак, че ще научиш истина, от която ще те заболи, тайна, лъжа скрита от теб.
Това, че си предотвратил второто ухапване - ще се спасиш от някаква повреда по себе си - внимавай с шофирането.
Ще победиш свой враг и се пази от жена, която не ти мисли доброто.
А може да е просто сън.ОтговорОтговор с цитат - 12.11.11 08:36#4от: Екзорсизъм на братовчетка миБи ли ми обяснил как точно го направи в съня си, след като не знаеш нищо за това ?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest