Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Извънземни осъществиха контакт и с наши учени

Извънземни осъществиха контакт и с наши учени

  • 18.09.11 06:01#1Светозар Г.Светозар Г.НовакРегистрация: 14.09.11Град: -Отговори: -Извънземни осъществиха контакт и с наши учени Извънземни най-накрая са се свързали и с български учени, съобщи в. „Новинар” в новия си брой. Другоземците отговорили на 30 въпроса, сред които и „Кога ще излезем от рецесията”. Според експертите извънземните не са враждебно настроени, а по-скоро искат да ни помогнат и да ни наставляват за по-добър начин на живот.

    Контактът е бил осъществен чрез специални пиктограми и рисунки, част от които все още се разшифроват. Пример за подобен вид „общуване” са житните кръгове в Англия.

    Това не е първият сигнал за извънземен контакт, но със сигурност е най-сериозният. Само в България има стотици хора, които твърдят, че са виждали НЛО, а някои дори са убедени, че са били отвличани, други редовно осъществяват контакт с тях, като например Ели Логинова – един от екстрасенсите, присъствали на феномена Царичина.

    Наскоро „Разкрития” писа за очевидец на НЛО, прелитащо над Русе. Според уфолозите извънземните са постоянно с нас и около нас и ни наблюдават.

    Учените обаче са категорични, че другоземците няма да осъществят контакт с нас чрез програмата СЕТИ – радиотелескопи, които прослушват космоса. Това е програмата, която е представена във филма „Контакт” с Джоди Фостър, чиято актриса именно по този начин се свързва с извънземна раса. Според шифъра, който разкодирали нашите учени, извънземните щели да се свържат с нас по телепатия, чрез мисълта – така, както прави Ели Логинова. Това обаче едва ли ще се случи скоро, тъй като според уфолозите ние не сме готови за това.

    В действителност експертите признават, че човечеството още не е наясно какво да ги пита и какво да поиска от тях. За това говори и самият въпрос „Кога ще излезем от финансовата криза” – все едно да ги питат кога ще арестуват Красьо Черничкия… Не е ясно кои са 30-те въпроса, отправени към извънземните, и дали сред тях е например този: „От какво произлизаме”.


    Защото според редица теории на уфолози, както и според гаданията на маите, човекът е хибрид между чуждия разум и някогашния хомосапиенс. Както „Разкрития” неведнъж писа, извънземните са на земята, за да подобрят човечеството, като правят експерименти с нов вид. Измежду 30-те въпроса дали е присъствал и този?!?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.11 06:57#2stiliqn stiliqn НовакРегистрация: 19.09.11Град: ПловдивОтговори: 1от: Извънземни осъществиха контакт и с наши учени Всичко е възможно, но още е много рано за контакт с тях.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.09.11 08:39#3ВалентинВалентинНовакРегистрация: 29.06.11Град: -Отговори: 9от: Извънземни осъществиха контакт и с наши учени Не мисля така. Защо да е рано. Ако бъдем предупредени например кораб да дойде в някой град, държава, така че всички да го видят без той да си отива, ние ще сме подготвени.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.11 08:27#4Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Извънземни осъществиха контакт и с наши учени Аз мисля, че ние хората още не сме готови за такива контакти. Ако извънземни кацнат на земята, със сигурност военните веднага ще се юрнат да ги улавят, а учените веднага ще тръгнат да ги изследват. Не мисля, че това е правилно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest