Sanovnik.bg»Форум»Легенди, Митове и Предания»Човечеството ще се прероди на друга планета

Човечеството ще се прероди на друга планета

  • 15.09.11 06:20#1Светозар Г.Светозар Г.НовакРегистрация: 14.09.11Град: -Отговори: -Човечеството ще се прероди на друга планета Маите не са предрекли, че на 21.12.2012 г. ще настъпи краят на света, въпреки многобройните спекулации с древното послание.

    На тази дата ще се случи друго необикновено явление, което обаче няма да унищожи човешката раса. В календара е посочено, че след две години на 21 декември слънцето ще застане в центъра на Млечния път, където се смята, че съществува черна дупка.

    Наличието на подобно образувание се потвърждава и редица астрономи, които в последните години изучават какво точно значат думите на маите. Така предречено преди години и потвърдено от съвременната наука, е че, на датата 21.12.2012 г. нашата планета ще се изравни както със слънцето, така и с центъра на обитаваната от хората галактика. Какво ще се случи в този момент, никой не може с точност да предрече, но твърде катастрофални и преекспонирани са предвижданията, че тогава ще настъпи краят на света.

    Харвардският професор Майкъл Коу е един от първите изследователи, говорещи за края на света. Още през 1966 г. той дава свое предположение, според което щом тогава свършва историята на човечеството, то това неминуемо означава гибел за целия жив свят.

    След него много учени отричат или затвърждават тезата му, но никой не може да назове какво точно трябва да очакваме през декември 2012 г.

    Факт е обаче, че в разбиранията на маите животът съществува циклично, т.е. никога не може да се говори за край на света и свършек на историята. Ако нещо необичайно сполети живота на земята, то това най-вероятно ще бъде прераждането на човечеството на друга планета.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.04.12 11:48#2kameliakameliaНовакРегистрация: 14.04.12Град: ХасковоОтговори: 25от: Човечеството ще се прероди на друга планета какво ще се случи само бог знае и никои друк в библията не пише за точната дата за края на света дано не евярно това предсказване на маите ОтговорОтговор с цитат
  • 05.11.13 11:38#3МаркизатаМаркизатаНовакРегистрация: 08.05.13Град: СофияОтговори: 43от: Човечеството ще се прероди на друга планета това не е сигурно само един знае това но пак доста хубава тема ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest