Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах починалата ми наскоро баба

Сънувах починалата ми наскоро баба

  • 10.08.11 02:56#1ПолинаПолинаНовакРегистрация: 10.08.11Град: -Отговори: 3Сънувах починалата ми наскоро бабаЗдравейте, много съм притеснена, понеже баба ми почина наскоро още дори няма 40 дни и аз я сънувам често. Върха беше снощи, когато сънувах, че е жива, но тялото и си беше в гроба и тя знаеше, че е там, но си беше жива не само дух, ами с тяло и с всичко, както трябва да е.

    Всички много се радвахме, че отново е при нас, но една нощ(в съня ми)тя изведнъж изчезна до у тях уж да вземе нещо за вечерята, но татко тръгна да бяга, щом тя се забави и ми каза, че ще се самоубие, аз тръгнах след него и я намерихме обесена на двора, който същност тя нямаше, понеже живееше в апартамент.

    Моля Ви, ако знаете, как се тълкува и нещо трябва ли да се прави с поп или нещо такова, кажете ми, защото вече наистина се оплаших...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 09:34#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Сънувах починалата ми наскоро бабаНе се притеснявай, първите 6 месеца ще я сънуваш доста, след това все по-рядко и след 3 години ще я сънуваш само при нещо много важно.

    Първите 6 месеца душите са още много близки с близките си и се явяват по-често.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 10:16#3ПолинаПолинаНовакРегистрация: 10.08.11Град: -Отговори: 3от: Сънувах починалата ми наскоро бабаМен ме притесни това с обесването и честно казано много се уплаших. После едвам заспах и усещах силно присъствие, но може да е действие от съня, дето съм се стреснала. Просто исках да знам, ако трябва нещо да се направи или е признак на нещо важно.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.08.11 10:20#4juliejulieНовакРегистрация: 12.08.11Град: -Отговори: 6от: Сънувах починалата ми наскоро бабаЗдравейте. И на мен баба ми почина, преди почти две седмици стана 40 дни. Тя получи инфаркт, повече от месец преди смъртта си. Беше рано сутринта и аз като станах да видя какво става, усетих, че починалата ми прабаба е вкъщи (нейната майка, с която са имали много силна връзка, тя по същия начин на легло починала) и тогава някак си усетих смърт. Баба още тогава каза на майка ми "Тоя път вече ще умра", оцеля като по чудо, обаче сърцето и много отслабна, после получи тромбоза на краката, отрязаха и единия крак, взехме си я вкъщи за няколко дни и бяха неописуеми адски мъки, бълнуваше, не можеше да спи, ядеше насила, плюеше яденето в лицето ми, хвърляше лъжицата из стаята, късеше си памперса, късаше си превръзката на крака, направо ад беше. Искаше да става, а нямаше как, казваше я наказваме и не я рабираме, от болка и отчаяние се стопи за 5 дни, лекарите казаха, че е на психическа основа и болки няма. На нас ни беше още по-мъчно, че не можехме да и помогнем и тя си мислеше, че не искаме. За тези 5 дни направи тромбоза на червата и за 24 часа си отиде. Лекарите казаха, че организма и направо е развалина. Живеехме заедно, адски ни беше скъпа, защото тя ни беше глава на семейството и сега без нея направо не знаем къде сме, като изгубени се чувстваме всички, особено аз и майка ми, дядо ми дори се мъчи веднъж да се самоубие, слава богу го спряхме. Много често я сънуваме, понякога и всяка нощ последователно. Като я сънуваме и аз, и майка ми, си я сънуваме така, сякаш си е жива и нищо не е станало. На село имаме да довършваме къща и мама каза, че ни сънувала цялото семейство в една голяма къща (не била като нашата, обаче нещо сме подреждали там), стаята на баба ми била отделно и била светла, говорили сме си всички (вкл. и баба ми) как да я наредим. а снощи (т.е. следващата вечер) я сънувала пак в някаква стая, даже по-светла била и казала: "Златка се отърва, аз не можах." И тук не знаем за кого става въпрос, защото снаха и се казва така, те двете хич не се разбираха, но тя и дойде на погребението, даже житото държеше с нас, аз усетих нещо вътре, сякаш баба въобще не я искаше там, не знам, може и да си въобразявам, но тя го е казвала още много преди да се случи това, че тя не я иска на погребението си, възможно ли е да и е направила нещо ? Другата с такова име е жената на нейния племенник, която я оперираха преди от усложнения с грипа, които и баба имаше, но при нея не се стигна до операция, а сега наскоро преди няколко дни и махнаха жлъчката май. Не мога да разберя коя точно е имала предвид.
    А моите сънища бяха сякаш в детството ми, но в тях аз съм си голяма, на същите години, просто баба беше по-млада, правехме това, което когато бях малка. Помня, че бях на стълбището (не помня дали се качвах или слизах, но знам, че бях долу, а тя беше сякаш високо горе), тя беше на нашата врата, стъпила на прага, сравнително широко отворена беше вратата, тъкмо по стълбите слизаше съседа от горния етаж, който е 1г. по-малък от мен, но в съня ми беше детенцето, с което си играех като малка пред блока и каза, че си имал братчета и ги водел на разходка, бяха две малки момченца, май близначета, с много големи сини очички, рижава коса, дебелички, румени, в сини гащеризончета, въобще не приличаха на никого от техните. аз им се радвах, казвах на баба: "Ей, бабо, виж ги какви са хубавички." Чух само да казва мило: "Да, бабе, много са хубавички." и сякаш изчезна. В един по-стар сън я сънувах на леглото, на което лежеше, завита с белия чаршав, заспала ли беше или мъртва, не си спомням, май и в съня не можех да разбера и се чудех. Дядо ми казва, че я сънувал постоянно и понякога му казвала: "Защо не беше ти, ами аз?" Освен това, до 40-те, особено първите дни, постоянно я усещах до мен, не знам дали не си въобразявам. Съжалавам, че толкова много обяснявам, но тя беше човекът, който ме е отгледъл, който винаги ме е разбирал, тя ръководеше всичко в семейството и сега просто не знаем какво да правим. Мисля, че се опитва да ни каже нещо, но не мога да си разтълкувам сънищата със съновника, за това се обръщам към вас. Извинявам се още веднъж и благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.13 02:16#5христинахристинаНовакРегистрация: 10.01.13Град: ВарнаОтговори: 2от: Сънувах починалата ми наскоро бабаJulie аз също имам почти твоята съдба моята баба също беше глава на семейството ни но при мен е малко по различно аз съм е чужбина вече 3 години последно се бях прибрала май месец и баба беше мното добре навърши юни месец 79 години а на следващия месец получи схващане на лявата част на тялото мислехме че е инсулт приеха я в болницата и се оказа рак но не се знаеше къде казаха че има разсейка в главата и че ако я оперират ще живее защото тази разсейка притиска мозъка направихме операцията докторите казаха че всичко е наред и че ще де оправи но за жалост след 21дена почина след 40ден от смъртта я сънувах в продължение на няколко дена единият сън в който тя беше на разстояние от мен в едно тъмно място викаше ми и когато и отговорих тя ми се караше помолих я да я прегърна и целуна но тя не ми позволи попитах я дали ще е винаги до мен и дали ще ми помага и пази тя отвърна да и след това изчезна подадох за нея и от тогава местните я сънувалаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest