Sanovnik.bg»Форум»Съновник»На живо се разбирам прекрасно с приятеля ми, но в съня ми се карам с него..

На живо се разбирам прекрасно с приятеля ми, но в съня ми се карам с него..

  • 08.08.11 08:25#1Izabel BatovaIzabel BatovaНовакРегистрация: 08.08.11Град: СофияОтговори: -На живо се разбирам прекрасно с приятеля ми, но в съня ми се карам с него..Здравейте!

    Искам да ви споделя моя сън и много ще се радвам, ако ми помогнете с тълкуването. От 1 месец си имам приятел и той е точно такъв характер, какъвто съм искала. Търся спокойствие и сигурност и той ми го дава на 100%. Обичаме се много и направо не мога да повярвам колко добър е той с мен и се разбираме отлично, за разлика от бившия ми приятел, с който се карахме постоянно и ми трябваше година и половина време за психологическо възстановяване след като скъсах с него, за да бъда готова пак да имам сериозна връзка. Това го казвам, защото най-вероятно има връзка със съня ми. Вече 3 пъти сънувам как се карам със сегашния ми приятел. На живо той е изключително грижовен, а в съня ми веднъж някой искаше да ме убива и аз му се обадих по телефона да дойде да ме спаси, а той ми казва спокойно не се притеснявай. Снощи пак сънувах как той ми противоречи и даже му се разсърдих и бягах от него, а като се обърнах го гледам, че тича след мен, но накуцваше, защото единия му крак беше превързан. В трите ми сънища с него въобще не можем да се разберем, а на живо се разбираме идеално. Ние просто няма за какво да се скараме.

    Моля ви помогнете ми да разбера от къде идва това противоречие.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 09:35#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: На живо се разбирам прекрасно с приятеля ми, но в съня ми се карам с него..Според мен това отразява страховете ти да не се скарате или разделите. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest