Как правилно да използваме силата на скъпоценните камъни

Как правилно да използваме силата на скъпоценните камъни

Те са мощен източник на енергия, която може да промени живота ни, да обърне обстоятелствата в наша полза и дори да ни предпази или излекува от заболявания.

1

Тигрово око

Тигрово око - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Тигрово око. Любопитни статии за Тигрово око от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Тигрово око.
Тигрово око - Талисмани и амулети: значение на камъните и символите

Талисмани и амулети: значение на камъните и символите

05.07.2012312923

Талисманите и амулетите имат различно влияние върху хората в зависимост от това от какъв материал са изработени или какъв е основният им символ.

Тигрово око - Значение и свойства на тигрово око

Значение и свойства на тигрово око

24.04.2012330880

Смята се, че тигровото око ви позволява да видите всичко. Ако го използвате за прозрение, вие можете да бъдете много щастлив човек.

Тигрово око - Талисманите на огнените зодии

Талисманите на огнените зодии

04.10.2011035263

Камъните, които са подходящи за хората, родени под знака на огнените зодии, могат да доведат до нервен срив хора, които не са родени, за да ги носят. Талисманът на Лъва е диамант.

Тигрово око - Талисманите на Земята

Талисманите на Земята

06.06.2011022701

Всеки, роден под знака на някоя от земните зодии, трябва да си избере камък за талисман взависимост от датата, на която е роден. Щастливият камък на Телеца е сапфир, на Девата - яспис.

Тигрово око - Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

03.01.201006264

Тигровото око е полускъпоценен камък, познат още от древността, използван като амулети. Тигровото око лекува болести. Вижте още легенди и вярвания, свързани с тигровото око и годината на тигъра.