Водата чисти тялото от натрупани магии

Водата чисти тялото от натрупани магии

2

Къпането не само тонизира, но и предпазва от негативни влияния и магии от външния свят. Кога и защо трябва да се къпем, за да се отърсим от негативни енергии и заклинания.

1

Премахване на магии

Премахване на магии - Най-новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Премахване на магии. Нашите статии за Премахване на магии от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Премахване на магии.
Премахване на магии - Как сами да си леем на восък

Как сами да си леем на восък

30.11.20122051860

Ако искате да си леете восък с цел врачуване или премахване на магия, ви трябва парченце църковен восък. Получава се от разтапянето на църковна восъчна свещ. За тази цел не са подходящи парафиновите свещи.

Премахване на магии - Премахване на магия с морска сол

Премахване на магия с морска сол

27.08.201215137568

Морската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък.

Премахване на магии - Премахване на лоша магия с восък

Премахване на лоша магия с восък

21.07.20111036350

С помощта на отливане на разтопен восък в студена вода може да се премахне лоша магия, която е причина за несгодите на човека, защото нарушава хармонията на фините му енергийни тела.

Премахване на магии - Магията - Mит или Реалност

Магията - Mит или Реалност

04.02.200939783

Съществува ли магия? Тя само мит ли е или е реалност? Всичко дали не е измислица за пари? Решете сами. Всеки има право на избор.