Странните ритуали с новородени по света

Странните ритуали с новородени по света

1

Бабини суеверия за новородените бебета съществуват не само у нас, а и на много места по света. Голяма част от тях се спазват и до днес, колкото и чудати да са.

1

Новородени

Новородени - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Новородени. Любопитни статии за Новородени от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Новородени.
Новородени - Новородено само с 1 око доказа, че циклопи са съществували

Новородено само с 1 око доказа, че циклопи са съществували

08.10.2015111369

В Египет се е родило момченце само с едно око на челото. Лекарите наричат това състояние циклопия и си го обясняват с факта, че по време на бременността майката вероятно е била подложена на радиационно облъчване.

Новородени - Новородено момиченце се появи на бял свят като старица

Новородено момиченце се появи на бял свят като старица

26.07.2015213277

Сюжетът от филма Любопитният случай с Бенджамин Бътън е на път да се осъществи в реалността с живота на индийско момиченце, което преди няколко седмици се е родило с бръчки като старица.

Новородени - Опашка израсна върху тялото на 5-месечно бебе

Опашка израсна върху тялото на 5-месечно бебе

04.05.201433461

Върху гърба на 5-месечния Нуо Нуо се появила плашеща аномалия, която накрала разтревожената му майка да потърси медицинска помощ, защото от гръбначния стълб на малкото момченце е израснала опашка.

Новородени - Майчината обич върна новородено към живота

Майчината обич върна новородено към живота

16.05.201314671

Но понякога, дори и медиците вдигат безпомощно ръце и признават безсилието си, да се справят със смъртта. Тогава в битката с нея се включва безграничната майчина обич.