Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизираме

Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизираме

За да се харесаме на определен човек или просто по-бързо да привлечем любовта в живота си, можем да се възползваме от силата на кристалите и камъните.

1

Малахит

Малахит - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Малахит. Любопитни статии за Малахит от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Малахит.
Малахит - Кристалите, с които ще привлечете любовта

Кристалите, с които ще привлечете любовта

05.07.201802615

Тези кристали притежават специфична вибрация, която ще ви помогне да излекувате емоционалните си травми от миналото и да изпълните живота си с любов и топлина.

Малахит - Малахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж как

Малахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж как

09.12.20170777

Още в древни времена се вярвали, че всичко, изработено от малахит, притежава магическа сила. В древноегипетската Книга на мъртвите се казва, че украшенията с камък от малахит имат потайно влияние

Малахит - Значение и свойства на малахита

Значение и свойства на малахита

12.11.201208383

Малахитът е бил скъпоценен талисман в Египет, Рим и Древна Гърция. Защитавал е от лоши очи, негативна енергия, но също така се е смятал за лек срещу всички физически болести.

Малахит - Талисман от ахат стопява гнева

Талисман от ахат стопява гнева

14.03.201106205

От скъпоценни камъни могат да се направят мощни талисмани. Ониксът връща уверенността, а аквамаринът пази семейното щастие. Ползите на малахит, нефрит, циркон, сапфир и червен корал.