Учените смятат, че екологичният Армагедон е неизбежен

Учените смятат, че екологичният Армагедон е неизбежен

Армагедон е библейско понятие, с което се назовава последната битка между Бога и Сатаната. Това е битка на края на времето, която ще реши съдбата на света. Какво обаче е екологичният Армагедон?

1

Екокатастрофи

Екокатастрофи - Най-новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Екокатастрофи. Материали за Екокатастрофи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Екокатастрофи.
Екокатастрофи - Планетата ни изнемогва! Рекордна жега мори Гренландия

Планетата ни изнемогва! Рекордна жега мори Гренландия

14.09.20160628

Рекордът по горещина и топене на лед в Гренландия бе счупен. Отчетените температури надвишават най-високите средни стойности, отчитани през последните години. Положението се влошава ежегодно и предвещава катастрофа.

Екокатастрофи - WWF: Българските гори ще изчезнат

WWF: Българските гори ще изчезнат

28.06.201401890

Драстичната промяна в климата ще се отрази неминуемо на българските гори, които ще изчезнат, а това пък ще доведе до промени и в биоразнообразието ни.

Екокатастрофи - Петкрака жаба мутант алармира за екокатастрофа

Петкрака жаба мутант алармира за екокатастрофа

24.03.201303538

В момента Фреди се намира в единствения по рода си цирк в света – Циркът на необикновеното. Притежание е на Тод Рей, който често е определян за много ексцентрична личност, заради интересното си занимание.

Екокатастрофи - Делфините - потомци на извънземна цивилизация

Делфините - потомци на извънземна цивилизация

24.09.200907523

Делфините са потомци на извънземи, посетили Земята преди хиляди години, за да се спасят от екокатастрофа на своята планете, твърдят учени. Делфините могат да бъдат по-умни от човека.