Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сън, който ме изплаши

Сън, който ме изплаши

Сън, който ме изплаши
Не разказвам сънищата си много често, но този сън ме изплаши.

Бях в моето село, което е в Стара планина, но вече бях голяма (на ок.20 години)и бях с една жена, облечена в бяла рокля и един мъж, с дрехи като на рицар (нещо такова).

Къщата вече беше остаряла и вече леко разрушена. Тримата се бихме с мечове срещу нещо като войници и ги убихме всичките.

През това време, аз погледнах през прозореца и видях трима мъже, от които двамата се биха срещу единият и той се заклещи на вратата.

Аз казах на жената в бяло и се скрихме зад вратата. Тогава мъжът, който се беше заклещил влезе и ни видя, ние свалихме оръжията и се отдръпнахме назад.

Мъжът дойде и ме погледна в очите и каза, че в мен има нещо странно като магия и посегна да ме удари.

Аз започнах да крещя: "Не, това не е вярно". След това, жената в бяло, която беше плътно до мен, ми подаде една скара, за да го ударя.

Но той видя скарата и я взе. Извади едно малко ножче, дойде и ме поряза по ръката (ок.областта на вените)и по гърлото и си тръгна.

Спомням си само това от съня, но знам, че имаше и още нещо. Най - много взех под внимание думите, които каза той, че имам нещо странно в себе си, като магия (явно той не обича магията и за това посегна да ме удари).

Моля, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
еди
еди
26.01.2010 15:27
Знам, че това е било в друг живот.
0
0
божидара
божидара
20.01.2010 22:09
Не, не се сещам. Кажете ми за другото, което ви написах, какво означават тези неща ?
0
0
louicifer
louicifer
06.01.2010 17:47
Не съм сигурна, какво означава сънят ти, така че не мога да ти кажа нищо конкретно. Знам, че когато си наплашен или притеснен, сънуваш малко гадни сънища. Как някой те гони и те наранява. Помисли малко, какво ти се е случило. И какво знаеш, че ще ти се случи следващите дни.
0
0