Един и същи мъж

Един и същи мъж
Здравейте. Бих искала да споделя моята история, да помоля за съвет. Запознах се с едно момче преди 4 години, бяхме само познати, никога не сме имали по лични отношения.

Дори не сме общували много. Когато се срещахме случайно, поздравявахме се с шеги, но истината е че се чувствам душевно обвързана с него. Странно е, ние никога не сме били интимни, но го чувствам много близък.

Не сме се виждали от 3 години, но не спирам да го сънувам. Често сънувам как ме чака някъде, как ме защитава от някого. Понякога дори, че ми е сърдит и ядосан. Сгодена съм от 1 година и съм го сънувала поне 2,3 пъти.

Почти бях забравила за него докато не го сънувах скоро. Моля кажете ми какво означава това и как да го спра. Аз нямам бъдеще с него. Защо се чувствам душевно свързана с него ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Morena
Morena
10.03.2012 13:58
''...аз никога не съм имала нищо с него.''
----------------------------------------
В този не, но явно в предишен живот-да...
Може би има нещо недовършено от предишен живот, което трябва да довършите в този, не знам. И на мен също ми е толкова объркано.
0
0
Марио Николов
....а как да спра да го сънувам???Аз не мисля за него имам си годеник вече а не спирам да го сънувам....никога не съм изпитвала такава душевна връзка странна ми е защото аз никога не съм имала нищо с него.
0
0
Morena
Morena
10.03.2012 12:39
Тази история все едно съм я писала аз.
Вече трета година този човек не ми дава мира, още първият път, когато го видях нещо ме привлече в него, а дори не е мой тип мъж, не знам какво беше това.Все съм виждала симпатични мъже, но този път беше различно.
0
0
black.cocaine
black.cocaine
10.03.2012 10:58
Може да си срещала този човек в предишния си живот, и за това да се чувстваш душевно обвързана с него.
0
0