Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждах сияние у братовчедка ми

Виждах сияние у братовчедка ми

Виждах сияние у братовчедка ми
Заспал съм през деня и сънувах, че първо виждам странно НЛО от прозореца на чужд дом.

След като си тръгнах заедно със семейството си, минахме под някакви електрически жици и видях, че в малката ми братовчедка има някакво като електрическо сияние.

Бях заплашил жестоко един техник, че ако не разберем какво и е и не се управи ще ги съдя. Даже го ударих леко, но странно беше, че братовчедка ми не се страхуваше.

Тя е на 4 и дори и беше забавно, когато си сближаваше пръстите да се появява елекрическа дъга.

Щяхме да я закараме някъде да видим какво и има, обаче преди това едно момче ми даде едно колело и бележка където пишеше, че може да ми даде отговори както за това така и за НЛО и подобни мистични неща.

Трепах се много да го намеря след като хукнах с колелото. Минах през улица пълна с подскачащи прилепи и не знам си къде другаде. Навсякъде беше тъмно.

Връщах се отново и отново да проверя къде може да е отишъл. Срещнах двама съученици и видях още един друг отдалеч. Когато за пореден път минах покрай пътя, където за последно го видях с баща му и брат му, минах покрай някакви заведения.

Накрая уж го намерих в един ресторант с баща му и брат му, обаче го подминах малко, защото не бях сигурен и тогава се събудих.

След това пак заспах и сънувах, че уж говоря с него, но мисля, че не стигнахме до главното, защото беше с баща си и малкия си брат.

Нямам си идея какво може да значи това. Моля помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати