Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бягах от змия на сън

Бягах от змия на сън

Бягах от змия на сън
Здравейте. Аз съм на 13 години. На скоро сънувах един странен сън, не си го спомням изцяло, но винаги ми е в главата една определена част от него. Та ето какво сънувах.

Бях на село и си играех с една приятелка, която я познавам от както се е родила. Ние тичахме около къщата ни, гонейки се.

Когато стигнахме зад къщата ни, в дърварника имаше едно малко кученце и около него имаше много змии.

Приятелката ми премина без проблем, но мен ме достраше и виках за помощ, но загледах кученцето и тръгнах към него, като се надявах да не ме ухапят змийте.

Но за нещастие, едната змия тръгна към мен и и аз побягнах. Тя ме гонеше в началото, обаче после спря и седеше на едно място, а аз тичах и виках за помощ.

Моля ви, ако знаете какво означава, ще съм ви благодарна ако ми кажете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
дениславка
дениславка
23.03.2010 09:02
Според мен, а и съм чувала, че змията е враг, завистник, някой който иска да ти навреди, а кучето е приятел. Т.е.според мен съня ти означава, че някой лош човек ще иска да навреди на твой приятел, а ти ще искаш да го спасиш.
0
0
малвина
малвина
16.03.2010 06:15
Благодаря. Напълно права си. Вчера момчетата бяха постоянно около мен, даже един каза, че направо ще ме взима, макар да не съм го опознала все още.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
15.03.2010 13:53
Сънят ти не е толкова страшен, колкото ти изглежда детенце, но и не ми се иска да те подведа. Предполагам, че идеята е всъщност, че скоро ще ти се появят ухажьори, един от които ще е по - настоятелен и искрен.
Надявам се това да ти помогне. Ако имаш желание, след време може да ми споделиш дали съм имала право в предположенията си. Благодаря и всичко хубаво.
0
0