Магията Джу-Джу

Магията Джу-Джу

2

Вярвате или не, магиите съществуват - бели, черни, за любов, за пари или желаещи смъртта на някого. Джу-джу се използва във всички сфери на живота в Западна Африка.

1

Черна Магия

Черна Магия - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Черна Магия. Нашите статии за Черна Магия от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Черна Магия.

Популярни

Черна Магия - Денят на Света Анна – тази нощ се правят най-силните магии

Денят на Света Анна – тази нощ се правят най-силните магии

09.12.20151014990

На 9 декември българската православна църква отбелязва забременяването на Света Анна със Света Богородица. На този ден имен ден празнуват Анна, Ана, Анка, Анко, Ан, Яна, Янина

Черна Магия - Как да познаем дали ни е направена черна магия

Как да познаем дали ни е направена черна магия

06.04.20151326239

Черната магия се използва от зората на човешкото съществуване, защото оттогава съществува човешката завист и алчност. Противно на това, което много хора си представят, черната магия обикновено е поръчана от близки и роднини.

Черна Магия - Василиевите молитви помагат при магия

Василиевите молитви помагат при магия

29.07.2014226025

Много хора от собствен опит казват, че Василиевите молитви помагат при направена магия, като тези молитви може да ги прочетете вкъщи без да се налага да плащат на врачки или ходжи.

Черна Магия - Зловещите магии на ходжите

Зловещите магии на ходжите

01.05.2014918227

Ходжите казват, че магия не може да се направи в домашни условия, а задължително над ритуала трябва да бъде прочетено слово от посветен човек, което да гарантира осъществяването му.

Черна Магия - Тайният код на заклинанията

Тайният код на заклинанията

25.10.20131218535

Правенето на магически ритуали почти винаги е съпътствано от използването на специални думи или изрази.

Черна Магия - Заклинания за любов и вярност

Заклинания за любов и вярност

10.07.2013328878

Не е нужно да си надарен с определени свръхестествени сили, за да повлияеш на някого. Достатъчна е добра концентрация и силен енергиен заряд, който да въздейства спрямо вашето желание.

Черна Магия - Съществува ли родовата магия и проклятие

Съществува ли родовата магия и проклятие

11.03.20121726944

Родовото проклятие е най-опасното заклинание, което се премахва трудно и може да се предава от поколение на поколение, носейки само злини.

Черна Магия - Черната магия

Черната магия

05.04.20112924830

Магията целяща да навреди на човек е черна магия, а тази, която прави добрини е бяла магия. Видове магии и информация за тях. Форма на черната магия е т. н. Некромантия. Любопитни Факти

Черна Магия - Не хвърляйте остригана коса където ви падне

Не хвърляйте остригана коса където ви падне

18.01.20112654385

Начини за предпазване от магии или по-точно от черна магия. Ето няколко трика и суеверия, с които можете да се предпазите от проклятия.

Черна Магия - Да предпазим дома си от черна магия

Да предпазим дома си от черна магия

12.07.2010527268

Ритуали и заклинания с метално гърне, купа и остър нож могат да предпазят дома ви от негативна енергия и черна магия. Заклинанието се прави преди да си легнете, а сутринта изчиствате следите от него

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Черна Магия. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Черна Магия. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Черна Магия. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Черна Магия. Черна Магия, съвети и класации.