6 218 Статии,9 554 Сънища,5 306 Истории
Каква порода котка сте според зодията

Каква порода котка сте според зодията

2

От Древността котката е считана за свещено животно, което символизира изяществото и големия късмет. Според вярванията на древните култури всеки човек носи в себе си характера на определена порода котка.

1

Хороскоп

Хороскоп - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Хороскоп. Любопитни статии за Хороскоп от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Хороскоп.

Популярни

Хороскоп - Нумерологичният хороскоп за месец октомври

Нумерологичният хороскоп за месец октомври

02.10.201502894

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец октомври, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Хороскоп - Хороскоп за октомври за всяка една зодия

Хороскоп за октомври за всяка една зодия

01.10.2015014494

На 9 октомври Меркурий излиза от последната си фаза на ретроградност за годината. На 9-ти Венера влиза в земната Дева и заедно с Марс ще се движат в знака през целия октомври.

Хороскоп - Есенният хороскоп за всички зодии

Есенният хороскоп за всички зодии

24.09.201509007

Астрономическата есен тази година настъпва на 23 септември, като през следващите месеци ще настъпят промени на звездната карта, които ще се отразят на всички зодиакални знаци.

Хороскоп - Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

20.09.201506299

Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според популярната астрология и друг, определящ се от китайския хороскоп. Смята се обаче, че кръстосването на двете зодии най-пълно тълкува характера и съдбата.

Хороскоп - В коя държава ни чака голямата любов според зодията

В коя държава ни чака голямата любов според зодията

05.09.201503170

Определени страни по света могат да ви донесат късмет в любовта. Ако се доверите на зодиакалния си знак и пътувате до съответната държава е много вероятно да срещнете човека на вашите мечти.

Хороскоп - Месечният хороскоп за септември според нумерологията

Месечният хороскоп за септември според нумерологията

02.09.201507911

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец септември, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Хороскоп - Хороскопът на всички зодии за месец септември

Хороскопът на всички зодии за месец септември

01.09.2015012446

От 7 септември Венера ще излезе от фазата си на ретроградност в зодия Лъв, но от 18 септември Меркурий става ретрограден за трети и последен път тази година. Обратното му движение ще е в зодия Везни.

Хороскоп - Къде трябва да пътуват различните зодии

Къде трябва да пътуват различните зодии

25.08.201508060

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват някъде. Специалистите смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и дискомфортно на други.

Хороскоп - Тайните в неизвестния тракийски хороскоп

Тайните в неизвестния тракийски хороскоп

23.08.201506602

Редица археологически открития и свидетелства на древногръцки хронисти показват, че подобно на египтяните, маите и шумерите, траките също са можели да изготвят невероятно точен астрологичен хороскоп.

Хороскоп - Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

15.08.201503745

Юпитер премина от Лъв към Дева и ще остане в земния знак до 10 септември 2016 година. Това движение ще направи сполучливи определени сфери за някои зодиакални знаци.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Хороскоп. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Хороскоп. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Хороскоп. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Хороскоп. Хороскоп, снимки и потребителски оценки.