6 366 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
Нумерологичната прогноза до 6 декември

Нумерологичната прогноза до 6 декември

0

Пресметнете личното си число според нумерологията, за да разберете какво предвижда за вас новата седмица. За целта съберете числата от датата си на раждане с тези от месеца и годината.

1

Хороскоп

Хороскоп - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Хороскоп. Любопитни статии за Хороскоп от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Хороскоп.

Популярни

Хороскоп - Хороскопът за всяка зодия до края на ноември

Хороскопът за всяка зодия до края на ноември

23.11.201507411

Този четвъртък фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Близнаци, а между Слънцето, Меркурий и Сатурн в Стрелец се образува точен съвпад, което ще направи седмицата до края на ноември много приятна за някои зодии.

Хороскоп - Седмичният хороскоп до 22 ноември

Седмичният хороскоп до 22 ноември

16.11.201516698

Две квадратури ще правят напрегната обстановката на звездната карта през седмицата от 16 до 22 ноември. Това ще се отрази най-вече на кардиналните знаци – Овен, Рак, Везни и Козирог

Хороскоп - Месечната прогноза на нумерологията за ноември

Месечната прогноза на нумерологията за ноември

04.11.201502469

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец ноември, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Хороскоп - Зодиакалният хороскоп за месец ноември

Зодиакалният хороскоп за месец ноември

03.11.2015011170

През ноември Меркурий ще промени посоката си от Везни към Скорпион, което ще трансформира темите при общуване и ще носи сериозни последствия след разговорите. През месеца Венера и Марс ще се преместят

Хороскоп - Каква порода котка сте според зодията

Каква порода котка сте според зодията

06.10.2015210394

От Древността котката е считана за свещено животно, което символизира изяществото и големия късмет. Според вярванията на древните култури всеки човек носи в себе си характера на определена порода котка.

Хороскоп - Вашият нумерологичен хороскоп за октомври

Вашият нумерологичен хороскоп за октомври

02.10.201504543

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец октомври, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Хороскоп - Хороскоп за октомври за всяка една зодия

Хороскоп за октомври за всяка една зодия

01.10.2015019850

На 9 октомври Меркурий излиза от последната си фаза на ретроградност за годината. На 9-ти Венера влиза в земната Дева и заедно с Марс ще се движат в знака през целия октомври.

Хороскоп - Есенният хороскоп за всички зодии

Есенният хороскоп за всички зодии

24.09.2015010282

Астрономическата есен тази година настъпва на 23 септември, като през следващите месеци ще настъпят промени на звездната карта, които ще се отразят на всички зодиакални знаци.

Хороскоп - Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

20.09.2015012410

Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според популярната астрология и друг, определящ се от китайския хороскоп. Смята се обаче, че кръстосването на двете зодии най-пълно тълкува характера и съдбата.

Хороскоп - В коя държава ни чака голямата любов според зодията

В коя държава ни чака голямата любов според зодията

05.09.201504321

Определени страни по света могат да ви донесат късмет в любовта. Ако се доверите на зодиакалния си знак и пътувате до съответната държава е много вероятно да срещнете човека на вашите мечти.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Хороскоп. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Хороскоп. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Хороскоп. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Хороскоп. Хороскоп, снимки и потребителски оценки.