Месечният хороскоп за септември според нумерологията

Месечният хороскоп за септември според нумерологията

0

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец септември, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1

Хороскоп

Хороскоп - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Хороскоп. Любопитни статии за Хороскоп от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Хороскоп.
Хороскоп - Хороскопът на всички зодии за месец септември

Хороскопът на всички зодии за месец септември

01.09.201505705

От 7 септември Венера ще излезе от фазата си на ретроградност в зодия Лъв, но от 18 септември Меркурий става ретрограден за трети и последен път тази година. Обратното му движение ще е в зодия Везни.

Хороскоп - Къде трябва да пътуват различните зодии

Къде трябва да пътуват различните зодии

25.08.201507624

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват някъде. Специалистите смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и дискомфортно на други.

Хороскоп - Тайните в неизвестния тракийски хороскоп

Тайните в неизвестния тракийски хороскоп

23.08.201506135

Редица археологически открития и свидетелства на древногръцки хронисти показват, че подобно на египтяните, маите и шумерите, траките също са можели да изготвят невероятно точен астрологичен хороскоп.

Хороскоп - Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

Как ще се отрази движението на Юпитер в Дева на зодиите

15.08.201503534

Юпитер премина от Лъв към Дева и ще остане в земния знак до 10 септември 2016 година. Това движение ще направи сполучливи определени сфери за някои зодиакални знаци.

Хороскоп - Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

14.08.201514086

На 14 август в 17 и 54 минути фазата на Новолуние попада в Лъв. Този петък всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.

Хороскоп - Благоприятни цветове според хороскопа

Благоприятни цветове според хороскопа

07.08.201504052

Представителите на всяка зодия ще постигнат много повече успехи в отношенията с хората, ако се обличат в дрехи с цветове, които са благоприятни за тях.

Хороскоп - Месечната прогноза на хороскопа за август

Месечната прогноза на хороскопа за август

01.08.201509558

През целият месец август Венера ще е ретроградна в зодия Лъв, Марс също ще се движи огнената зодия от 9-ти. В Лъв попадат още Меркурий, Слънцето, Юпитер и Новолунието за август.

Хороскоп - Нумерологичната прогноза за месец юли

Нумерологичната прогноза за месец юли

04.07.201503085

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец юли, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Хороскоп - Зодиакалният хороскоп за месец юли

Зодиакалният хороскоп за месец юли

03.07.2015011409

В края на месец юли Венера и Уран ще премина във фаза на ретроградност. Марс ще остане зодия Рак, Слънцето ще се предвижи от Рак към Лъв, а Меркурий – от Близнаци към Рак.

Хороскоп - Каква порода котка сте според зодията

Каква порода котка сте според зодията

25.06.201518009

От Древността котката е считана за свещено животно, което символизира изяществото и големия късмет. Според вярванията на древните култури всеки човек носи в себе си характера на определена порода котка.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Хороскоп. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Хороскоп. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Хороскоп. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Хороскоп. Хороскоп, снимки и потребителски оценки.