Вашата нумерологична прогноза до 4 септември

Вашата нумерологична прогноза до 4 септември

0

Чудите се какви изненади ви предстоят тази седмица според нумерологичната прогноза? За да ги разберете, трябва първо да пресметнете личното си число. То е сбор от числата от деня ви на раждане, месеца и годината.

1

Хороскоп

Хороскоп - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Хороскоп. Любопитни статии за Хороскоп от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Хороскоп.

Популярни

Хороскоп - Звездната ви прогноза за днес – 30 август

Звездната ви прогноза за днес – 30 август

30.08.201605601

От днес Меркурий ще се движи на обратен ход в Дева, което ще затруднява комуникацията, кратките пътувания, а голяма част от информацията, която получаваме, може да е заблуждаваща.

Хороскоп - Какви изненади са ви подготвили звездите в седмицата до 4 септември

Какви изненади са ви подготвили звездите в седмицата до 4 септември

29.08.201609446

Тази седмица предстоят интензивни събития, започвайки с ретроградната фаза на Меркурий в Дева. Ден по-късно Венера ще се премести във Везни, а на 1 септември е Новолунието във Дева.

Хороскоп - Узнай какво ти готвят звездите днес - 29 август

Узнай какво ти готвят звездите днес - 29 август

29.08.201604658

Днес по-трудно ще се справяме с обработването на големи количества информация, а и комуникацията ни с околните ще върви по-трудно. Затова се налага да бъдем търпеливи и да не пришпорваме събитията. Ако успеем да запазим самообладание и не изпадаме в нервн

Хороскоп - Какви изненади ни е подготвила Вселената днес - 28 август?

Какви изненади ни е подготвила Вселената днес - 28 август?

28.08.201602165

Очертава се приятен и ползотворен ден, в който ще имате възможност да подобрите комуникацията с близки, интимни партньори, наследници. Ако успеете да запазите духа си приповдигнат, ще вървят успешно и предприетите бизнес дела.

Хороскоп - Разберете хороскопа си за днес – 27 август

Разберете хороскопа си за днес – 27 август

27.08.201606379

Днес, както и утре, звездите насърчават един по-хармоничен период. Това носи добро настроение и надежда. Луната преминава в Рак и в един напълно хармоничен аспект със Слънцето. Това прави денят перфектен.

Хороскоп - Разберете хороскопа си за днес – 26 август

Разберете хороскопа си за днес – 26 август

26.08.201606748

Марс застава в опозиция на Нептун. Това отключва напрегната конфигурация от аспекти на небето. Ще ви е трудно да запазите трудоспособността и концентрацията си.

Хороскоп - Разберете хороскопа си за днес – 25 август

Разберете хороскопа си за днес – 25 август

25.08.201606817

От днес Луната ще се движи в територията на Близнаци, което ще засили жаждата ни за знания, а информацията, които получаваме, ще служи добре на целите ни.

Хороскоп - Какво ви е подготвил хороскопът за днес – 24 август

Какво ви е подготвил хороскопът за днес – 24 август

24.08.201607538

Позицията на Марс в Стрелец и ретроградният Уран в Овен ще провокира негативни чувства като тревога и безпокойство при всяка пречка. Препоръчително е да се придържаме към проектите, които вече сме започнали.

Хороскоп - Това е хороскопът ви за днес – 23 август

Това е хороскопът ви за днес – 23 август

23.08.201603585

Днес Слънцето ще премине в Дева, което в народните обичаи е давало начало на събирането на реколтата, а според астрологията движението показва, че идва време за повече работа и подобряване на организация.

Хороскоп - Какво ви очаква в седмицата до 28 август според хороскопа

Какво ви очаква в седмицата до 28 август според хороскопа

22.08.2016011088

През тази седмица Слънцето ще премине в Дева, а на 25 август Марс и Сатурн образуват съвпад в Стрелец, което дава началото на нов сатурнов цикъл и може да се отрази върху живота на много хора.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Хороскоп. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Хороскоп. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Хороскоп. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Хороскоп. Хороскоп, снимки и потребителски оценки.