Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

0

Ново антропологично изследване показа, че пръстовите отпечатъци могат да са сигурен метод за разпознаване на етническия произход.

1

Пръстите

Пръстите - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Пръстите. Нашите статии за Пръстите от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пръстите.
Пръстите - Японска техника с пръсти ви връща спокойствието

Японска техника с пръсти ви връща спокойствието

19.11.2015010629

Според една японска техника всеки един човек може да контролира емоциите си, само ако придържа определен пръст на ръката си. Японците вярват, че всеки един от нашите пръти контролира някоя емоция.

Пръстите - Какво издава палецът за характера ни

Какво издава палецът за характера ни

27.10.201505984

Палецът е най - вътрешният пръст на ръката, когато дланта сочи надолу. Той е най - късият от всички пръсти и най – много се различава от тях.

Пръстите - Каква е съдбата ти според формата на пръстите

Каква е съдбата ти според формата на пръстите

27.02.201429671

Има пет вида основни модели на върховете на пръстите. Погледнете пръстите си и преценете дали те са лопатообразни, заострени, конусовидни, закръглени или квадратни. Вглеждайки се ще забележите, че пръстовите ви отпечатъци са уникални.

Пръстите - Хиромантия: Значението на средния пръст

Хиромантия: Значението на средния пръст

06.02.2012032897

Какво е значението на Средния пръст? Средния пръст е символ на дисциплината и баланса според древното учение на хиромантията. Значение на всички пръсти.

Пръстите - Хора без пръстови отпечатъци

Хора без пръстови отпечатъци

26.12.201115279

Някои хора се раждат с дефект, който ги прави абсолютно неуловими при извършването на криминални престъпления. Такива хора страдат от особен вид мутация.

Пръстите - Свръхестествените способности на човека

Свръхестествените способности на човека

10.11.2011010471

Пойкилотермизмът е характерен за хора, чиито тела приемат температурата на околната среда. Стотици деца с откъснати пръсти и незашити рани са възстановявали пръстите си.

Пръстите - Какви способности показват пръстите на ръцете

Какви способности показват пръстите на ръцете

08.05.2011416788

По съотношението между дължината на пръстите на ръцете може да се разбере склонността към хомосексуализъм, талантът на спортист и способностите за финансови успехи.

Пръстите - Гадаене по пръстите на краката

Гадаене по пръстите на краката

19.03.2011014704

Формата на пръстите на краката говори за характера на човека и за това какво го очаква. Показалецът на десния крак отговаря за любовта към живота, а кутрето на левия крак - за вярата в хората.

Пръстите - Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

30.01.201105042

Как държите ръката си обикновено? Ръка, извита напред показва алчност, подлост, страхливост. Ръка, извита назад показва необикновени инстинкти и разговорливост.

Пръстите - Изобретателите имат увеличени палци

Изобретателите имат увеличени палци

04.01.201102935

Хората, които имат увеличени палци, обикновено стават изобретатели. Формата на дланта и на пръстите показва каква е най-добрата професия за даден човек.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще намериш подбрани материали и статии за Пръстите. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Пръстите. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Пръстите. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Пръстите. Пръстите, съвети и отзиви.