Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

В съвременния свят хората продължават да носят пръстени, но като че ли гледат на тях повече като на накити и дори не си дават сметка колко много издават тези украшения за своя притежател.

1

Пръстите

Пръстите - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Пръстите. Нашите статии за Пръстите от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пръстите.
Пръстите - Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

07.02.20160824

Ново антропологично изследване показа, че пръстовите отпечатъци могат да са сигурен метод за разпознаване на етническия произход.

Пръстите - Японска техника с пръсти ви връща спокойствието

Японска техника с пръсти ви връща спокойствието

19.11.2015010740

Според една японска техника всеки един човек може да контролира емоциите си, само ако придържа определен пръст на ръката си. Японците вярват, че всеки един от нашите пръти контролира някоя емоция.

Пръстите - Какво издава палецът за характера ни

Какво издава палецът за характера ни

27.10.201506173

Палецът е най - вътрешният пръст на ръката, когато дланта сочи надолу. Той е най - късият от всички пръсти и най – много се различава от тях.

Пръстите - Каква е съдбата ти според формата на пръстите

Каква е съдбата ти според формата на пръстите

27.02.201409722

Има пет вида основни модели на върховете на пръстите. Погледнете пръстите си и преценете дали те са лопатообразни, заострени, конусовидни, закръглени или квадратни. Вглеждайки се ще забележите, че пръстовите ви отпечатъци са уникални.

Пръстите - Хиромантия: Значението на средния пръст

Хиромантия: Значението на средния пръст

06.02.2012033281

Какво е значението на Средния пръст? Средния пръст е символ на дисциплината и баланса според древното учение на хиромантията. Значение на всички пръсти.

Пръстите - Хора без пръстови отпечатъци

Хора без пръстови отпечатъци

26.12.201105398

Някои хора се раждат с дефект, който ги прави абсолютно неуловими при извършването на криминални престъпления. Такива хора страдат от особен вид мутация.

Пръстите - Свръхестествените способности на човека

Свръхестествените способности на човека

10.11.2011010880

Пойкилотермизмът е характерен за хора, чиито тела приемат температурата на околната среда. Стотици деца с откъснати пръсти и незашити рани са възстановявали пръстите си.

Пръстите - Какви способности показват пръстите на ръцете

Какви способности показват пръстите на ръцете

08.05.2011016967

По съотношението между дължината на пръстите на ръцете може да се разбере склонността към хомосексуализъм, талантът на спортист и способностите за финансови успехи.

Пръстите - Гадаене по пръстите на краката

Гадаене по пръстите на краката

19.03.2011014939

Формата на пръстите на краката говори за характера на човека и за това какво го очаква. Показалецът на десния крак отговаря за любовта към живота, а кутрето на левия крак - за вярата в хората.

Пръстите - Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

30.01.201105100

Как държите ръката си обикновено? Ръка, извита напред показва алчност, подлост, страхливост. Ръка, извита назад показва необикновени инстинкти и разговорливост.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни