Може да пътуваме до Луната и назад още от следващата година

Може да пътуваме до Луната и назад още от следващата година

0

Още от следващата 2018 година първите желаещи да стъпят на Луната и да обиколят повърхността на естествения ни спътник ще имат тази възможност чрез проекта Спейс Екс на Илън Мъск.

1

НАСА

НАСА - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо НАСА. Нашите статии за НАСА от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и НАСА.
НАСА - Какво не ни казаха от НАСА за новооткритите планети

Какво не ни казаха от НАСА за новооткритите планети

24.02.20170478

На огромна пресконференция от НАСА ни съобщиха, че са открили цялата система от планети, а на 3 от тях е силно вероятно да има живот. Според конспиративните теории обаче цялата пресконференция бе една голяма манипулация.

НАСА - Не сме сами! Има втора Слънчева система с поне 3 планети, годни за живот

Не сме сами! Има втора Слънчева система с поне 3 планети, годни за живот

23.02.20170602

Феноменално откритие на НАСА скоро може да ни свърже с извънземна цивилизация. Космическата агенция е открила близнак на Слънчевата система, в която поне 3 планети са потенциално обитаеми.

НАСА - Животът в Космоса забавя стареенето

Животът в Космоса забавя стареенето

19.02.20170106

Иновативно изследване показа, че животът в Космоса може значително да намали процесите на стареене. Учени от НАСА изследвали астронавта Скот Кели, който живя повече от една година в периода между 2015 и 2016 година на. . .

НАСА - Факти за Космоса, които може да не сте осъзнали

Факти за Космоса, които може да не сте осъзнали

13.02.20170213

Колкото и да си мислим, че знаем за същността на Вселената, тя си остава загадъчно място, пълно с неща, които не разбираме. Като доказателство за това могат да послужат следващите суперинтересни факти за него, които определено не знаете

НАСА - Астрономи: Астероид и мегацунами носят края на света през февруари

Астрономи: Астероид и мегацунами носят края на света през февруари

29.01.20170748

Миналата година НАСА откри неясен обект, който може да бъде комета или астероид, приближаващ се с главоломна скорост към Земята. Огромният астероид се е запътил директно към Земята и на 16 февруари той ще удари нейната повърхност, причинявайки мегацунами

НАСА - Земя 2.0 най-вероятно е истински ад

Земя 2.0 най-вероятно е истински ад

23.01.20170368

В средата на миналата година всички бяха развълнувани от последното научно откритие на НАСА – двойник на Земята, който се намира в изключителна близост (от гледна точка на астрономията) до нашата планета.

НАСА - Отново! Светът свършва през октомври

Отново! Светът свършва през октомври

11.01.20170904

Октомври – това е месецът, в който трябва да настъпи краят на света. Това поне твърди нова конспиративна теория. Причината този път ще е сблъсък с друга планета.

НАСА - Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

Ето как изглежда Земята, погледната от Марс

11.01.201702031

Стъпили здраво за Земята, ние всяка вечер имаме възможност да наблюдаваме звездното небе. Снимки и на най-отдалечени звезди могат лесно да бъдат открити в интернет. Днес обаче от НАСА предлагат един по-интересен кадър.

НАСА - Още една от тайните на Плутон бе разкрита

Още една от тайните на Плутон бе разкрита

06.01.20170287

Последните снимки от станцията Нови хоризонти на НАСА разкри още една от тайните на Плутон. Най-отдалеченият обект в Слънчевата система не спира да изненадва учените.

НАСА - Първите колонисти на Марс ще живеят в иглута

Първите колонисти на Марс ще живеят в иглута

03.01.20171135

Експерти от Изследователския отдел на НАСА съобщиха, че в бъдеще хората могат да заселят повърхността на Марс, обитвайки иглута. Разбира се, ледените им домове няма да са традиционните къщи на ескимосите, а ще бъдат построени по уникален нов дизайн

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии за НАСА. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема НАСА. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за НАСА. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и НАСА. НАСА, съвети и мнения.