Защо левичарите умират по-рано?

Защо левичарите умират по-рано?

2

Има много митове относно левичарите. Един от тях, е че те живеят с около 9 години по-малко от хората, които пишат с дясната ръка. Но дали този мит отговаря наистина и какви са причините за подобно стечение на обстоятелствата.

1

Левичари

Левичари - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Левичари. Любопитни статии за Левичари от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Левичари.
Левичари - През Средновековието горели левичарите на клада

През Средновековието горели левичарите на клада

05.12.201352121

Статистически погледнато, седем на сто от хората се раждат леваци. На много от тях още от деца е наложено да пишат с дясната ръка. Един от най-известните хора, боравещи с лявата ръка, бил Леонардо да Винчи.

Левичари - Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

13.07.2013115342

Експериментите с хора, на които мозъкът им е бил разрязан. Такава операция се извършва при епилептиците, за да се намалят пристъпите. Връзка между левичарите и двете полукълба на мозъка.

Левичари - Левичарите живеят със 7 години по-малко

Левичарите живеят със 7 години по-малко

02.05.2013274090

Резултатите показват, че пишещите с дясната ръка са по-умни от левичарите. Излиза, че левичарите не само имат проблеми с научаването на едно или друго, но и са склонни към дислексия.

Левичари - Левичарите - забележити гении и политически лидери

Левичарите - забележити гении и политически лидери

14.08.2012155628

Гениите и политическите лидери са левичари. Светът е управляван от леваци, които са се превърнали в едни от най-могъщите люде на планетата.

Левичари - Ескимосът левичар е магьосник

Ескимосът левичар е магьосник

29.10.201123695

Ескимосите смятат, че левичарите са магьосници. Мозъкът на левичарите обработва емоциите по различен начин от десняците. Левичарите са по-възприемчиви към отрицателни емоции като гняв.

Левичари - Някои митове и факти за хората левичари

Някои митове и факти за хората левичари

14.01.20113118239

Знаете ли. . основно мъжете са левичари, левичарите живеят по-малко, страдат повече от епилепсия и аутизъм, смятат ги за непохватни. Личности като Жана Д’Арк, Юлий Цезар и Барак Обама са левичари.

Левичари - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.2010256109

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Левичари - Левичарите виждат света различен

Левичарите виждат света различен

13.09.2010199408

Левичарите виждат света по различен начин от хората, които използват активно дясната си ръка. Левичарите са по-податливи на алергии и депресии и по-често получават травми.

Левичари - Жените помнят лица по-добре от мъжете

Жените помнят лица по-добре от мъжете

08.07.201001313

Жените умеят да разпознават лица много по-добре от мъжете. Като тях в това отношение са гейовете и мъжете-левичари. Според учените това се дължи на отзивчивост към емоциите на другите.

На текущата подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации относно Левичари. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Левичари. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Левичари. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Левичари. Левичари, снимки и потребителски оценки.