Христос Воскресе!

Христос Воскресе!

0

Великден е! Великият ден на Възкресението представя най-пълно основната християнска догма - вярата във възкресението на праведниците в един по-хубав свят.

1

Възкресение

Възкресение - Последните заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Възкресение. Нашите статии за Възкресение от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Възкресение.
Възкресение - Израелски геолог: Исус е имал съпруга и син

Израелски геолог: Исус е имал съпруга и син

10.04.201554190

Израелският археолог доктор Айра Шимрон твърди, че е открил доказателство, което потвърждава, че Исус е има съпруга и син. Откритието е било направено в Талпиотската гробница.

Възкресение - Изчезнал поляк се появи на гроба си

Изчезнал поляк се появи на гроба си

02.12.201333633

38-годишният поляк Ярослав Каролински изненадващо се появи на гроба си, години след мистериозното му изчезване, пред смаяните погледи на родителите си.

Възкресение - Китайско бебе възкръсна

Китайско бебе възкръсна

26.11.201304101

1-месечно китайско бебе от провинция в източен Китай се върнало към живота броени минути преди да бъде кремирано. Лицензът на лекаря, който погрешно обявил детето за мъртво, е отнет.

Възкресение - Възкръснал бразилец излезе от гроба си

Възкръснал бразилец излезе от гроба си

16.11.201354536

Бразилец, който бил заровен жив, успя да уплаши до смърт неизвестна жена, която минавала край гробището в Сао Пауло. Случайно забелязала как един от гробовете се раздвижил и от него се подали човешки ръце

Възкресение - Жена възкресена четири дни след смъртта си

Жена възкресена четири дни след смъртта си

20.03.20123045572

В продължение на три години се лекувах от рак, надявайки се да получа помощ от медицината, но нямах полза от нея. По време на операцията аз умрях.

Възкресение - Исус възкръснал ли е от мъртвите?

Исус възкръснал ли е от мъртвите?

07.03.201166494

Възкресението на Христос е една от най-жестоките, нечестиви и безсърдечни шеги, които някога са казвани на хората ИЛИ това е най-фантастичният факт в нашата история, твърди учен.

Възкресение - Хората са безсмъртни, затова някои се връщат

Хората са безсмъртни, затова някои се връщат

19.06.2010011732

Всяка клетка на тялото ни е потенциално безсмъртна. Затова, според учените, някои хора успяват да се върнат към живота, след като са били подготвени за погребение. Възкресение или безсмъртие?

Възкресение - Колумбийка възкръсна в погребалния дом

Колумбийка възкръсна в погребалния дом

17.02.201026877

45-годишна покойница от Колумбия възкръсна минути, преди да попадне в гроба си. На медицината този феномен е известен като Синдрома на Лазар. Друг случай със Синдрома на Лазар.

Възкресение - Скарабеят - символ на възкресението в Древен Египет

Скарабеят - символ на възкресението в Древен Египет

30.10.2009110750

В Древен Египет скарабеят е бил сред най-популарните амулети за късмет, живот и щастие. От какво най-често се изработват амулетите със скарабей. Скарабейт е символ на възкресението.

Възкресение - На границата между живота и смъртта

На границата между живота и смъртта

08.02.2009710300

Милиони хора се докосват до смъртта, а след това се връщат в света на живите. Те твърдят, че са напуснали физическото си тяло и са посетили други светове и реалности.

На текущата страница ще откриеш последните материали и публикации за Възкресение. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Възкресение. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Възкресение. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Възкресение. Възкресение, съвети и класации.