Топ 6 начина да пречистите аурата си

Топ 6 начина да пречистите аурата си

0

Морският бриз е способен да изчисти aypaтa ви. Дори да се стремите да се пазите от лошите емоции и енергия, няма как да останете незасегнати от околната среда и негативизма, който се прокрадва в нея. Един от най-лесните начини да изчистите аурата, е. . .

1

Аура

Аура - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Аура. Материали за Аура от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Аура.
Аура - Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

18.05.201703016

Човек не се ражда на този свят само за да се почувства нахранен. Той е сложно същество, което през целия си живот трябва да работи върху своето самоусъвършенстване и духовно израстване.

Аура - Дете индиго ли си? (тест)

Дете индиго ли си? (тест)

16.05.201711676

Терминът дете индиго се използва във връзка с хора, родените през последните десетилетия, които имат необикновено поведение и се отличават със специфична (синьо-виолетова) аура.

Аура - Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

23.11.201605256

Въпреки че котките предизвикват умиление у повечето хора, не е тайна, че има и такива индивиди сред нас, които ненавиждат тези очарователни създания. Това обаче е признак, че в живота им се случва нещо ужасно.

Аура - Лесни техники за пречистване на аурата

Лесни техники за пречистване на аурата

21.07.201602517

Така нареченото пречистване на аурата ни помага не само да изглеждаме добре, но и да се радваме на крепко здраве. Ето и няколко леки метода, с които всеки може да изчисти аурата си, без да се налага да притежава някакви специални способности.

Аура - Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?

07.05.2015014071

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората.

Аура - Как да видим аурата

Как да видим аурата

25.05.20143533131

С помощта на специални упражнения човек може да се научи да различава цветовете на аурата на околните. Аурата може да издаде много за вашия характер и да разкрие дали сте духовна личност.

Аура - Контрастен душ пази от енергийни вампири

Контрастен душ пази от енергийни вампири

30.03.201438500

Сутгрин вземете топъл душ, а след това се облейте с ледена вода - по този начин ще се защитите от изсмукване на енвергията ви от енергийни вампири.

Аура - Как да си отворим чакрите

Как да си отворим чакрите

19.09.2013429557

Чакрите на човек представляват седемте основни енергийни центъра в тялото. Още преди хиляди години йогите са определили чрез своята изключителна духовна практика седем основни комплексни системи, които свързват нашия микрокосмос с външния макрокосмос.

Аура - Пречистване на аурата

Пречистване на аурата

03.08.2013318889

Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.

Аура - 21 грама е теглото на душите ни

21 грама е теглото на душите ни

27.06.201327776

Няма значение от вярата, която изповядвате в основата ѝ винаги стои схващането, че хората притежават безсмъртна, единствена и неповторима душа, която не умира заедно с физическата смърт на човек.

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Аура. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Аура. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Аура. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Аура. Аура, идеи и класации.