Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

0

Човек не се ражда на този свят само за да се почувства нахранен. Той е сложно същество, което през целия си живот трябва да работи върху своето самоусъвършенстване и духовно израстване.

1

Аура

Аура - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Аура. Материали за Аура от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Аура.
Аура - Дете индиго ли си? (тест)

Дете индиго ли си? (тест)

16.05.201711471

Терминът дете индиго се използва във връзка с хора, родените през последните десетилетия, които имат необикновено поведение и се отличават със специфична (синьо-виолетова) аура.

Аура - Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

23.11.201605210

Въпреки че котките предизвикват умиление у повечето хора, не е тайна, че има и такива индивиди сред нас, които ненавиждат тези очарователни създания. Това обаче е признак, че в живота им се случва нещо ужасно.

Аура - Лесни техники за пречистване на аурата

Лесни техники за пречистване на аурата

21.07.201602261

Така нареченото пречистване на аурата ни помага не само да изглеждаме добре, но и да се радваме на крепко здраве. Ето и няколко леки метода, с които всеки може да изчисти аурата си, без да се налага да притежава някакви специални способности.

Аура - Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?

07.05.2015013431

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората.

Аура - Как да видим аурата

Как да видим аурата

25.05.20143532914

С помощта на специални упражнения човек може да се научи да различава цветовете на аурата на околните. Аурата може да издаде много за вашия характер и да разкрие дали сте духовна личност.

Аура - Контрастен душ пази от енергийни вампири

Контрастен душ пази от енергийни вампири

30.03.201438466

Сутгрин вземете топъл душ, а след това се облейте с ледена вода - по този начин ще се защитите от изсмукване на енвергията ви от енергийни вампири.

Аура - Как да си отворим чакрите

Как да си отворим чакрите

19.09.2013428922

Чакрите на човек представляват седемте основни енергийни центъра в тялото. Още преди хиляди години йогите са определили чрез своята изключителна духовна практика седем основни комплексни системи, които свързват нашия микрокосмос с външния макрокосмос.

Аура - Пречистване на аурата

Пречистване на аурата

03.08.2013318780

Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.

Аура - 21 грама е теглото на душите ни

21 грама е теглото на душите ни

27.06.201327692

Няма значение от вярата, която изповядвате в основата ѝ винаги стои схващането, че хората притежават безсмъртна, единствена и неповторима душа, която не умира заедно с физическата смърт на човек.

Аура - Невероятните способности на децата индиго

Невероятните способности на децата индиго

08.06.2013912875

Децата индиго не са като останалите деца. Те могат повече, знаят повече и виждат повече и по-напред – дори в бъдещето. Често тези деца притежават феноменални способности, които дори съвременната наука не може да обясни.

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Аура. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Аура. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Аура. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Аура. Аура, идеи и класации.