Антрополози установиха защо хората започнали да пеят

Антрополози установиха защо хората започнали да пеят

0

Нова теория на антрополози предполага, че умението да пеят е едно от най-древните еволюционни приспособления на хуманоидите. То им е служело, за да могат по-лесно да комуникират помежду си.

1

Антрополози

Антрополози - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Антрополози. Любопитни статии за Антрополози от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Антрополози.
Антрополози - Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

Етническият произход се разпознава по пръстови отпечатъци

07.02.20160764

Ново антропологично изследване показа, че пръстовите отпечатъци могат да са сигурен метод за разпознаване на етническия произход.

Антрополози - За първи науката възстанови истинското лице на Исус Христос

За първи науката възстанови истинското лице на Исус Христос

16.12.201516997

Британски учени направиха истински пробив като създадоха версия на истинското според тях лице на Исус Христос. Резултатът корено се различава от портретите на Месията, които всички сме виждали в църквите

Антрополози - Хомо сапиенс е похапвал неандерталско месо

Хомо сапиенс е похапвал неандерталско месо

13.06.201331437

Според антрополозите съществуват редица доказателства в подкрепа на теорията, че една от основните причини за изчезването на Неандерталците е включването им като основно блюдо в менюто на Хомо Сапиенс.

Антрополози - Ужасяващите находки на археолозите

Ужасяващите находки на археолозите

25.11.2011932878

Наред с разкриването на атрактивни културно-исторически забележителности археолозите често попадат и на ужасяващите тайни на миналото.

Антрополози - Не кръщавайте момичетата с мъжки имена

Не кръщавайте момичетата с мъжки имена

03.01.20101931599

Хората, които имат еднакви имена, често имат и еднакви съдба, смятат белгийски антрополози. С какво трябва да се съобразите при кръщаване на бебе? Името носи своята енергия.

Антрополози - Скелет на 4 млн. години дава нови подробности за еволюцията

Скелет на 4 млн. години дава нови подробности за еволюцията

03.10.200936423

Останки на нов вид хуманоиди, който е по-древен от австралопитека, намериха антрополози. Фосилът е на 4, 4 млн. години. Скелетът е на жена от вида ардипитек.

Антрополози - Намериха скелета на най-древното дете

Намериха скелета на най-древното дете

22.08.200916181

Пълен скелет на 3-годишно момеченце, живяло преди 3, 3 млн. години, намериха антрополози в Етиопия. Детето е от вида Australopthecus afrensisе. Някои от костите са нетипични за Homo Sapiens.

Антрополози - И шимпанзетата проституират

И шимпанзетата проституират

10.04.200903272

Женските шимпанзета практикуват особен вид проституция, предлагайки секс в замяна на месо.

В актуалната подстраница ще откриеш последните любопитни теми и статии относно Антрополози. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Антрополози. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Антрополози. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Антрополози. Антрополози, снимки и отзиви.