sanovnik.bg»Съвети»На коя ръка се носи гривна против уроки?

На коя ръка се носи гривна против уроки?

Мариана ВидоваМариана Видова
Джедай
4612137
На коя ръка се носи гривна против уроки?

На всеки от нас се е случвало да бъде урочасан. Да станеш жертва зли, завистливи очи, е ужасно неприятно. Това може да ви навлече главоболие, проблеми в работата и семейството и дори проблеми със здравето.

Един от най-изпитаните начини за борба с уроките е носенето на червен конец за защита. По правило той се връзва на лявата ръка на човека, който иска да се предпази, защото болестите, уроките и нещастията нападат отляво.

Днес вместо червен конец може да сложите на ръката си семпла червена гривна против уроки, която ще ви предпазва от завистливите погледи.

Гривната против уроки също се носи на лявата ръка. Тя трябва задължително да бъде в червен цвят, защото червеното се противопоставя на негативната енергия и лошите помисли.

Смята се, че традицията да се връзва червен конец на ръката или са се слага червена гривна против уроки датира още от времето на Рахел, жената на Яков. След смъртта ѝ около гроба и е била навита червена нишка, която до ден днешен се смята за бариера срещу злото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.05.2019 07:57
Paзвaлянe нa мaгия,paзĸpивaнe нa мaгия,нaмиpaнe и извaждaнe,pитyaли зa зaщитa,тexниĸи зa пpeдпaзвaнe,ypoĸи,пpoĸлятиe,чepнa мaгия. Teлeфoн 0882 355 306 Шaмaнa. Caйт mаgіа-bg.соm
1
0
Анонимен
Анонимен
13.01.2019 22:13
СИН КОНЕЦ А НЕ ЧЕРВЕН КОНЕЦ!

СИНЬО ОКО ПРОТИВ УРОКИ СИН АХАТ СИН ТЮРКОАЗ

ЧЕРВЕНОТО Е ЗА ЗДРАВЕ

БЯЛОТО Е ЗА ЩАСТИЕ
3
0