sanovnik.bg»Съвети»Как се бае против уроки?

Как се бае против уроки?

Мариана В.Мариана В.
Джедай
451348
Как се бае против уроки?

Когато внезапно ни заболи глава или всичко, което правим за деня, не се получава, има вероятност да сме станали жертви на зли, завистнически очи. Завистта се прехвърля от човек на човек под формата на уроки и тогава урочасаният трябва да потърси помощ, за да се отърве от преследващите го нещастия.

Ако в семейството или срез познатите няма баячка, той може да опита сам да се отърве от завистливите очи и погледи, които са го обременили. Това може да стане чрез произнасяне на точната баилна формула, която гарантирано ще премахне уроките.

Баилната форма или баенето не бива да се прави на глас, правилно е дасе бае наум или шепнешком, защото иначе древните заклинания могат да изгубят силата си. Обикновено баенето против уроки или човек с лоши очи не се прави трудно.

Баячката се съсредоточава върху урочасания и нарежда наум или шепнешком лошите очи да отидат „в пусти гори дека слънце не грее, дека ветър не духа, дека петел не пее, дека куче не лае, дека овци не блеят, деко кози не врещат“.

Баячката може да използва различни думи, може да отправи страховити заплахи или да помоли някоя сериозна болест да пусне човека, може дори да призове на помощ добрите сили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.05.2019 07:57
Paзвaлянe нa мaгия,paзĸpивaнe нa мaгия,нaмиpaнe и извaждaнe,pитyaли зa зaщитa,тexниĸи зa пpeдпaзвaнe,ypoĸи,пpoĸлятиe,чepнa мaгия. Teлeфoн 0882 355 306 Шaмaнa. Caйт mаgіа-bg.соm
2
2