sanovnik.bg»Съвети»Може ли да се направи магия с коса?

Може ли да се направи магия с коса?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Дарт Вейдър
2416
Може ли да се направи магия с коса?

Косите на човек винаги са били много силен символ в магиите. С коса могат да се правят много магии, защото се смята, че тази част от тялото пази изключително важна информация и ако се ползва в заклинание, то задължително ще подейства.

Отрязаните коси символизират миналото, затова с тяхното изгаряне то също изгаря и престава да действа върху притежателя им. Смятало се е, че с подстригването на косата човек отрязва и паметта и по този начин споменът за хора от миналото избледняват и чувствата към тях изчезват. Информацията за хората не изчезва, но чувствата към тях се изпаряват.

Едни от най-страшните черни магии се правят с коса, защото се смята, че потърпевшият човек ще бъде повален от магията, която директно ще навлезе в тялото му.

Ако сте преживели тежка раздяла, унизително събитие или лична драма, задължително отидете на фризьор и отрежете част от косата си. Според маговете това е най-добрият начин да продължите напред. За мистичното значение на косата говори още учителят Дънов преди повече от 85 години. Според Дънов колкото по-дълга е косата на човек, толкова неговата връзка с Космоса е по-силна.

Косата много често се използва за любовна магия, според която другият човек ще усеща силно магическо привързване. Някои хора изгарят откраднатата коса от любимия и изричат заклинания. Смята се, че така се предизвикват бурни страсти в другия човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати