Кои са енергийните лечители?

Кои са енергийните лечители?
Снимка: sanovnik.bg

Много хора са чували за енергийните лечители, но нямат представа какво точно правят те и как лекуват. Енергийните лечители лекуват болестите с помощта на универсалната енергия, която се намира навсякъде около нас и е пропита във всичко. Благодарение на енергията, нашият дух се стимулира и влиза в хармония с природата и света около нас.

Смята се, че родина на енергийното лечение и енергийните лечители е Тибет, но първият лечител, канализирал енергията, е Микао Усуи, благодарение на когото енергийното лечение се практикува и днес.

Енергийните лечители са в състояние да открият скрития здравословен проблем в човек, както и да му помогнат. Те могат да повлияят положително на възпаления, инфекции, притиснати и прищипани нерви,проблеми със стомаха, хормонални проблеми и др.

В редките случаи, в които заболяването не може да се надвие с помощта на енергията и се налага оперативна намеса, лечителите няма да се поколебаят за ви пратят при истински лекар.

Много хора не вярват в съществуването на универсалната енергия, в енергийните лечители и дори в енергийните центрова на човешкото тяло, т.нар. чакри. Но съществуват и редица безспорни доказателства за силата и уменията на енергийните лечители.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари