sanovnik.bg»Съвети»Кои камъни са подходящи за зодия Близнаци?

Кои камъни са подходящи за зодия Близнаци?

MarianeMariane
Джедай
329112182
Кои камъни са подходящи за зодия Близнаци?

Родените под знака на зодия Близнаци са сложни личности, които са толкова подвижни и с такова развито въображение, че понякога могат да докарат околните до истерия. По никому неизвестен начин те могат да съчетаят поезията с рационализма и да преуспеят както в науката, така и в изкуството.

Близнаците, родени през първото десетдневие на зодията, са изключително непостоянни в желанията и намеренията си, затова трябва да носят със себе си камъните на Сатурн – сардоникс, оникс или малахит. Ако са склонни към меланхолия, трябва да носят бижута с кехлибар или жълт берий, а ако джобът ви го позволява – златист топаз.

Родените през втората декада на Близнаци по правило са делови, енергични и не харесват безпорядъка. Те имат организаторски способности и са нетипично страстни и любвеобилни за зодията си. Това води до натоварване на нервната им система, затова се препоръчва да носят със себе си винаги берил, който ще им помогне да изтъкнат положителните качества на ума си.

За тях се препоръчва също ахат, топаз и ивичести камъни.

Родените пред последната декада Близнаци са практични и ученолюбиви, но същевременно са самовлюбени, властни и силнораздразнителни. Ето защо трябва да носят камък, който потиска проявата на лошите им качества, като кехлибар. Няма да сгрешат ако носят украшения с изумруд, сапфир и сердолик.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати