sanovnik.bg»Съвети»Кои камъни са подходящи за зодия Телец?

Кои камъни са подходящи за зодия Телец?

Кои камъни са подходящи за зодия Телец?

Представителите на зодия Телец по правило са изключително приятни, те с лекота общуват с всички, имат високи умствени способности, развита интуиция и са много музикални.

Но освен всичко това те са честолюбиви и когато бъдат засегнати или нещата не станат така, както те искат, е твърде възможно чувствителните телци за секунди да се превърнат в безчувствени и упорити говеда.

Представителите на двата пола, родени под знака на телец, обичат да се обличат добре и успяват да подберат дрехи със стил дори при сравнително скромен бюджет. Те харесват накитите, особено тези със скъпоценни камъни.

Най-подходящият камък за зодия телец е сапфирът. Сапфирът се смята за камък на доверието. Той има свойството да върне на своя стопанин изгубеното душевно спокойствие и се препоръчва особено на телците, родени през първата декада.

Родените през втората декада телци е препоръчително да носят аквамарин, който е символ на чистата, небесна любов, способстваща за развитието на човеколюбието. За тях е подходящ и изумруд (смарагд), който има свойството да усилва интуицията и да успокоява страстите.

Ахатът е препоръчителен за телците, родени през третата декада, защото има свойството да увеличава контактността, да съединява влюбените и да съдейства за повишаване на материалното състояние на притежателя.

Благотворно влияние върху телците оказва и тюркоазът и синият турмалин, както и диамантите. Телците не бива да носят цитрин, защото той засилва лошите черти на характера им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати