Кои камъни са подходящи за зодия Телец?

Кои камъни са подходящи за зодия Телец?

Представителите на зодия Телец по правило са изключително приятни, те с лекота общуват с всички, имат високи умствени способности, развита интуиция и са много музикални.

Но освен всичко това те са честолюбиви и когато бъдат засегнати или нещата не станат така, както те искат, е твърде възможно чувствителните телци за секунди да се превърнат в безчувствени и упорити говеда.

Представителите на двата пола, родени под знака на телец, обичат да се обличат добре и успяват да подберат дрехи със стил дори при сравнително скромен бюджет. Те харесват накитите, особено тези със скъпоценни камъни.

Най-подходящият камък за зодия телец е сапфирът. Сапфирът се смята за камък на доверието. Той има свойството да върне на своя стопанин изгубеното душевно спокойствие и се препоръчва особено на телците, родени през първата декада.

Родените през втората декада телци е препоръчително да носят аквамарин, който е символ на чистата, небесна любов, способстваща за развитието на човеколюбието. За тях е подходящ и изумруд (смарагд), който има свойството да усилва интуицията и да успокоява страстите.

Ахатът е препоръчителен за телците, родени през третата декада, защото има свойството да увеличава контактността, да съединява влюбените и да съдейства за повишаване на материалното състояние на притежателя.

Благотворно влияние върху телците оказва и тюркоазът и синият турмалин, както и диамантите. Телците не бива да носят цитрин, защото той засилва лошите черти на характера им.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати