Кои камъни са подходящи за зодия Овен?

Кои камъни са подходящи за зодия Овен?
Снимка: sanovnik.bg

Родените под знака на зодия Овен са изключително енергични, импулсивни и инициативни. Ненапразно големите лидери обикновено са зодия Овен. Те са страстни, горещи и честолюбиви, имат богат духовен живот и те са артистични и надарени. Под знака на овен са родени Гойя и Винсънт Ван-Гог.

Но овите имат и своите недостатъци, които са добре известни – те са егоцентрици, изпитват страшна и преувеличена ревност. В желанието да са лидери нерядко прекрачват границата и се превръщат в деспоти.

Ето защо представителите на зодия Овен трябва да носят рубин, аметист или сардоникс. Всички тези скъпоценни камъни имат свойството да внушават на притежателя си благоразумие и разсъдливост, както и търпение, което да укроти стихийната енергия на овните и да я вкара в русло.

За овните, родени през втората декада на зодиакалния знак, се препоръчва да носят диаманти, които да ги предпазват от отрицателни влияния, както и рубин и червен корал, като последният ще спомогне за успеха им пред противоположния пол.

Овните, които са родени през третата декада, не са съвсем типичните упорити и безрасъдни същества. Именно те са яркоутвърдените лидери, способни да заразят с идеите си мнозина. Тези овни трябва да носят гранат, който ще им помогне да обуздаят честолюбието си и прекаления стремеж към признание.

За всички овни е препоръчително да носят бижута, талисмани или амулети с малахит и аметист, за да може с тяхна помощ да обуздаят страстите си.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати