Кои камъни са подходящи за зодия Лъв?

Кои камъни са подходящи за зодия Лъв?
Снимка: sanovnik.bg

Представителите на зодия Лъв се отличават с интелигентен, но безпокоен характер. Те са склонни съвсем лесно да се хвърлят от една крайност на друга. Имат остра нужда от ласки и непрекъснато внимание. Освен това са властни до степен, в която можем да говорим за деспотизъм.

Това обаче им позволява да търсят своето призвание в сферата на медицината или отбраната, където твърдостта и упоритостта са ценни качества.

Всички, родени под знака на Лъв, е добре да носят диаманти. Диамантът се определя като камъка на Слънцето. Диамантът носи на притежателя си щастие и успех в предприетите неща.

Добре е лъвовете да носят по-малки камъни рубин, сапфир, кехлибар или тигрово око, както и карнеола.

Лъвовете, родени през втората декада на зодиакалния знак, обикновено са разсъдливи, красноречиви и великодушни. Надарени са с талант за рисуване и имат завидни математически способности, освен това са страстни колекционери.

За тях се препоръчва гранат, който ще им даде да постигнат целите си, както и кехлибар и златист топаз, които ще им помогна да смекчат донякъде характера си.

Лъвовете от последната декада на зодията имат честолюбиви стремежи, които някак успяват да съчетаят с идеализма, те са страстни и любвеобилни, изключително нежни. За жалост те дразнещо лесно сменят мнението си по всичси въпроси, склонни са да се впускат в нови връзки и не се притесняват да изневеряват на партньорите си.

За тях също се препоръчва рубин, който да укрепва волята им и да не позволява отклоняване от конкретните цели. Лъвовете, които имат проблеми с партньорите и сексуалните си желания, трябва да носят изумруд, златист топаз и хелиолит, които ще им помогнат да се избавят от сексуалния императив.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати