Кои камъни са подходящи за зодия Стрелец?

Кои камъни са подходящи за зодия Стрелец?
Снимка: sanovnik.bg

Представителите на зодия Стрелец имат донякъде рязък характер. Те са силни и разумни, имат бърза реакция и не се притесняват да се опълчат на несправедливостта. Стрелецът може да се справи с всеки предизвикателства и трудности, но е напълно безпомощен пред дребнави интриги и клюки.

Родените пред първата декада на зодията са директни и честни, дори в любовта, най-вече в нея. Те живеят, водени от страстта, при тях съзнанието и подсъзнанието рядко са свързани, имат големи творчески заложби, на успехът им е разделен на периоди на възход и на спад. За тях се препоръчва гранат, пурпурен аметист или тюркоаз.

Търсещи и енергични натури са хората, родени през втората декада на Стрелец. Те имат открит характер, склонност към изследователска дейност, същевременно са силно емоционални, романтици до дъното на душата си и изключително смели.

Тези стрелци са привлечени от политиката, но същевременно не притежават качества да се занимават с нея. Лесно се запалват по проекти, които обаче нямат сили да довършат. Непостоянни са в любовта, защото не са в състояние да преглътнат недостатъците на партньора си.

Те имат нужда от камъни в червеникаво-синьо и виолетово, които да им помагат да поддържат стремежите си за по-постоянно и да смекчават недостатъците, като най-подходящи за Стрелец са гранат, рубин, халцедон и тъмно-виолетов аметист.

Родените пред третата декада Стрелци за доста противоречиви. От една страна са изключително властни, дори деспотични, същевременно притежават голямо великодушие, което някак е съчетано с избухливост и престметливост.

Надарени са с остър ум, житейска хитрост и стратегически талант. Имат авторитет в службата и късмет в любовта.

Тези ярки индивидуалности имат нужда от камъни с червено-зелени цветове, които да им помагат да се вдъхновяват и са открият своята самореализация. За тях се препоръчва лазурит.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати